نیلوفرآبی ارسال شده در 25 دی، 2022 ارسال شده در 25 دی، 2022 جــواب خــودم من بـچه دوست نـدارم سـنم کـم تـر بـود مثلا۲۲سالگیم آره دوست داشـتم ولی سـن که بـالا تر رفـت هم حـوصـله اشـو نـدارم. هـم واقـعـا ت ایـن زمـانه پـذیـرش مسئولیـت ی بـچه هم تـربیـتی هـم اقتـصـادی سخـت. رفت بـودم مسـافـرت اصـن حـوصـله ی صـدای جـیـغ و گـریـه بـچـه هـا رو نـداشـتم و میگفـتم خـداروشکـر من مـجـردم خـداروشـکر من بـچه ندارم 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 دی، 2022 مالک ارسال شده در 25 دی، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: من بچه رو نوزاد اونم در حد یه ربع دوست دارم کلا اعتقادی به بچه ندارم no asab خــواهر منم عـصاب ندارمبچه های الان هیولا متولد میشـن قورتت میدن با زبونشون نقل قول
Elnaz ارسال شده در 25 دی، 2022 ارسال شده در 25 دی، 2022 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــواب خــودم من بـچه دوست نـدارم سـنم کـم تـر بـود مثلا۲۲سالگیم آره دوست داشـتم ولی سـن که بـالا تر رفـت هم حـوصـله اشـو نـدارم. هـم واقـعـا ت ایـن زمـانه پـذیـرش مسئولیـت ی بـچه هم تـربیـتی هـم اقتـصـادی سخـت. رفت بـودم مسـافـرت اصـن حـوصـله ی صـدای جـیـغ و گـریـه بـچـه هـا رو نـداشـتم و میگفـتم خـداروشکـر من مـجـردم خـداروشـکر من بـچه ندارم ما خودمون بچه ایم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 دی، 2022 مالک ارسال شده در 25 دی، 2022 8 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: خواهر بچه فقط در حد اینکه لوپش بکشی بگی گوگولی مگولی بعدش تموماره ماشالله از ۸ سالگی bf دارن ما uni هم که رفتیم از دستپسرا فرار میکردیم فکر میکردیم الانمیان می خورنمون ما در یخچال میخواستیم باز کنیم از مادرمون اجازه میگرفتیم. پاهامونو جلو پدر مادرمون دراز نمیکردیماینو مادرم همیشه به من میگه نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 دی، 2022 مالک ارسال شده در 25 دی، 2022 9 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: ما خودمون بچه ایم اره من که اشکم دم مشکم همش 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .