رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

آی من ذهنشو میخوندم😁😂

ن عزیزم خارج چت رو بگو😂

ولی اگه ذهن ی فرد خارج چت بخوام بخونم یکی که ارزش داشت باشه. و پولدار بشم. تغییرات نرخ ارز و دلار طلا و بورس دستش باش🤣😁😂

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

من ذهن یه هکر نابغه دانشگاه شریفو میخوندم کل سیستم بانکی مختل میکردم‌میریختم تو حسابم اونور آب ،قبلشم میپریدم میرفتم‌کانادا safacity🤣🤣🤣😍😍😍

🤣😂😎 بنازم باوااااااااااا

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

من ذهن یه هکر نابغه دانشگاه شریفو میخوندم کل سیستم بانکی مختل میکردم‌میریختم تو حسابم اونور آب ،قبلشم میپریدم میرفتم‌کانادا safacity🤣🤣🤣😍😍😍

😂اینم خوبه

اتفاقا ی هکر با ی  پیامک حساب صاحبکارمو خالی کرد. پیامک باز کرد هک کرد حساباشو. پلیس فتام نمیتونست پیداش کن 😂😂😂

ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

والا ما ببریم بهتره تا آقازاده ها ببرن یکی از هکر نابغه ها با من دوست شه چی‌میشه ولی قدرش😆😆😆

منم هــکر میخــام😁ی خشملش

بعد پلیس فتا میگفت یکسریاشون ت زندانن هک میکن. 😁

ارسال شده در
54 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اره دیگه مثلا قدش ۱۸۵ باشه وزنش ۸۵

Fitt باشه دیگه جونم واست بگه🤣🤣🤣اهان از این بچه مثبت عینکی کوتوله خنگا هم نباشه موهاشونو کج میزنن در ضمن هکرم باشه 

Full option🤣🤣🤣

سفارش دادم مغازه اسباب بازی فروشی یه مو مشکیشو بفرسته💂‍♂️💂‍♂️💂‍♂️

😂 خـوبه منم دریاب خواهر😁

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...