نیلوفرآبی ارسال شده در 18 دی، 2022 ارسال شده در 18 دی، 2022 (ویرایش شده) خلاصه داستان : سریال داستان ملکه ایم هوا ریونگ و پسران دردسرسازش را نشان می دهد. او به جای رفتاری در شان و مقام یک ملکه، تصمیم می گیرد خود را از این محدودیت ها رها کند تا بتواند پسران خود را از طریق آموزش به شاهزاده های واجد شرایط تبدیل کند… وضـعیت=درحــال پخــش ۱۶قــسـمت زمـان پخـش شــنـبه و یـکـشـنبــه جهـت دانــلـود قـسـمت اول کــلـیــد کنــید جـهـت دانـلـود قـسـمت دوم کـلـیـد کـنـیـد ویرایش شده 18 دی، 2022 توسط نیلوفرآبی 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 دی، 2022 مالک ارسال شده در 18 دی، 2022 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: خلاصه داستان : سریال داستان ملکه ایم هوا ریونگ و پسران دردسرسازش را نشان می دهد. او به جای رفتاری در شان و مقام یک ملکه، تصمیم می گیرد خود را از این محدودیت ها رها کند تا بتواند پسران خود را از طریق آموزش به شاهزاده های واجد شرایط تبدیل کند… وضـعیت=درحــال پخــش ۱۶قــسـمت زمـان پخـش شــنـبه و یـکـشـنبــه جهـت دانــلـود قـسـمت اول کــلـیــد کنــید جـهـت دانـلـود قـسـمت دوم کـلـیـد کـنـیـد ایـن ســریال خــودم نــگاه مــیکنم بنــظـر خـودم قشنـگ و تــوصــیـه میکـنم نگــاه کــنیــد♥♥ نقل قول
فندق ارسال شده در 18 دی، 2022 ارسال شده در 18 دی، 2022 این خیلی خوبه ک یه کیدرامر پیدا کردم حتما نگاش میکنم مرسی ازت عزیزدلم 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 دی، 2022 مالک ارسال شده در 18 دی، 2022 1 دقیقه قبل، فندق گفته است: این خیلی خوبه ک یه کیدرامر پیدا کردم حتما نگاش میکنم مرسی ازت عزیزدلم فــدات عــزیزم من عــاشق فیــلم کـره ایم❤ تــوام ســریــال کــره ای خــوب در نــظر داری بگــو نـگاه مــیکنم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 دی، 2022 مالک ارسال شده در 18 دی، 2022 3 دقیقه قبل، Secret گفته است: سریالی معرفی کن ک آبجی سوسانوام باشه سـوسانـو بــعد طـلاقش از جــومونگ دیگــه ت هیــچ ســریالی نـدیـدم دیــدم بهـت مـعـرفـی میکنم نقل قول
فندق ارسال شده در 18 دی، 2022 ارسال شده در 18 دی، 2022 40 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فــدات عــزیزم من عــاشق فیــلم کـره ایم❤ تــوام ســریــال کــره ای خــوب در نــظر داری بگــو نـگاه مــیکنم❤ این عالیع ❤ سریال وینچنزو و دهن لق و زیبای حقیقی و دبلیو رو پیشنهاد میدم عالین 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 دی، 2022 مالک ارسال شده در 18 دی، 2022 12 دقیقه قبل، فندق گفته است: این عالیع ❤ سریال وینچنزو و دهن لق و زیبای حقیقی و دبلیو رو پیشنهاد میدم عالین فــدات عـزیـزم ♥حتـما نگاه میکنم نقل قول
فندق ارسال شده در 18 دی، 2022 ارسال شده در 18 دی، 2022 57 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فــدات عـزیـزم ♥حتـما نگاه میکنم ارادت ♥ امیدوارم خوشت بیاد 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .