彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 17 دی، 2022 ارسال شده در 17 دی، 2022 (ویرایش شده) دانلود آهنگ سالار عقیلی به نام ایرانم دانلود اهنگ ایرانم از سالار عقیلی با کیفیت اصلی 320 و 128 و متن کامل ترانه Salar Aghili “Iranam” » Download Songs With Text And Great Quality 2 And Direct Link آهنگ سالار عقیلی دلم گرفت بگو به من وطن چه شد ایرانم مرا چنین رها نکن به حال خود ایرانم غم مرا بغل بگیر که زخمی ام که خسته ام –—/♬♩/–— خودت مرا صدا بزن که بی صدا شکسته ام غمت نشست در جانم نفس بکش ایرانم غمت نشست در جانم نفس بکش ایرانم –—/♬♩/–— کجا و کی دوباره می به جام من میریزی اگر تورا زمین زدن دوباره بر میخزی کجا و کی دوباره می به جام من میریزی –—/♬♩/–— اگر تورا زمین زدن دوباره بر میخزی قرار من صدا بزن مرا که در آشوبم چه بی هوا غمت مرا به گریه می اندازد –—/♬♩/–— خرابه که خنده ات مرا ز نو میسازد کجا و کی دوباره می به جام من میریزی اگر تورا زمین زدن دوباره بر میخزی –—/♬♩/–— کجا و کی دوباره می به جام من میریزی اگر تورا زمین زدن دوباره بر میخزی –—/♬♩/–— سالار عقیلی ایرانم دانلود آهنگ با کیفیت 320دانلود آهنگ با کیفیت 128 ویرایش شده 17 دی، 2022 توسط 卐mr ɑlirezɑɑ卐 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .