ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 15 مهر، 2022 ارسال شده در 15 مهر، 2022 یکی برای خودم و یکی برای دیوار دوستی که به اسپانیا سفر کرده بود خاطره جالبی رو تعریف کرد: می گفت در یکی از روستاهای اسپانیا وارد قهوه خانه ای شدم و برای خود و همراهم قهوه سفارش دادم. در حالی که روی میز منتظر سفارش مان بودیم در کمال تعجب دیدیم که بعضی از مشتریان جلوی پیشخوان آمده و در حالی که خودشان تنها بودند سفارش دوتا چایی و یا دوتا قهوه می داند و می گفتند یکی برای خودم و یکی برای دیوار. از نوع سفارش در حیرت ماندیم. متوجه شدیم که بعد از هر این گونه سفارش پیشخدمت یک برگه کوچک که روی آن چای و یا قهوه نوشته است به دیوار پشت سرمان چسپاند و جالب این که دیوار پشت سر ما پر از این برگه ها بود. در ذهن مان هزاران فکر به وجود آمد که دلیل این کار چیست و این حرکت یعنی چه. در افکار خود غوطه ور بودیم… آدم فقیر و ژنده پوشی وارد قهوه خانه شد و سفارش یک قهوه داد اما با این جمله “ببخشید بی زحمت یک قهوه از حساب دیوار” و پیشخدمت یکی از کاغذها را که روی آن قهوه نوشته بود از روی دیوار برداشت و پاره کرد و یک قهوه به آن مرد فقیر داد بدون آن که از آن مرد پولی بگیرد… نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .