Anii_tsb ارسال شده در 7 دی، 2022 ارسال شده در 7 دی، 2022 جوانی در این خاک غم شد تباه ببین روز من گشته شام سیاه ندیدم جز غم و ناله در این دِیر پدر در بوستان مانده بی خِیر مادری ندارد نان خانه میفروشد تن را بهره خرید نان خانه ندانم خداوندی هست یا نه اما کافر ها اینجا کردند توبه ولی مسلمانان یکدیگر را ظلم میکنند خداوندا توبه ... 4 1 نقل قول
Armin_music ارسال شده در 7 دی، 2022 ارسال شده در 7 دی، 2022 3 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: جوانی در این خاک غم شد تباه ببین روز من گشته شام سیاه ندیدم جز غم و ناله در این دِیر پدر در بوستان مانده بی خِیر مادری ندارد نان خانه میفروشد تن را بهره خرید نان خانه ندانم خداوندی هست یا نه اما کافر ها اینجا کردند توبه ولی مسلمانان یکدیگر را ظلم میکنند خداوندا توبه ... نقل قول
Narsis ارسال شده در 8 دی، 2022 ارسال شده در 8 دی، 2022 12 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: جوانی در این خاک غم شد تباه ببین روز من گشته شام سیاه ندیدم جز غم و ناله در این دِیر پدر در بوستان مانده بی خِیر مادری ندارد نان خانه میفروشد تن را بهره خرید نان خانه ندانم خداوندی هست یا نه اما کافر ها اینجا کردند توبه ولی مسلمانان یکدیگر را ظلم میکنند خداوندا توبه ... لایک عزیزم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .