نیلوفرآبی ارسال شده در 3 دی، 2022 ارسال شده در 3 دی، 2022 Exclusive Song: Mehdi Jahani | Adame BadiUp وقتی درو محکم بستی تا خود صبح گریه کردم♬♫ خاطراتو دوره کردم کاشکی میذاشتی برگردم منو تنهایی و شب منو بی حالی و تب♬♫ با یه خودکار رو به شهر بیدارم من کل شب من که آدم بدی نبودم من که آدم بدی نبودم♬♫ من که آدم بدی نبودم من که آدم بدی نبودم بی تو سردرد و جنون بی تو بارون و خزون♬♫ بیا برگرد سمت من یه بار دیگه بمون بی تو دستام سرد سرده بی تو چشمام گریه کرده♬♫ بی تو قلبم پر درده بی تو رنگم زرد زرده♬♫ بی تو سردرد و جنون بی تو بارون و خزون بیا برگرد سمت من یه بار دیگه بمون♬♫ بی تو دستام سرد سرده بی تو چشمام گریه کرده بی تو قلبم پر درده بی تو رنگم زرد زرده♬♫ یه جوری رفت و درم بست که هنوز صدای در تو سرم هست اینو فهمیدم همون لحظه که هر کی سنگدل تره برندس♬♫ حتی ندارم نفس خستس مغزم میخونه مثل قفس در بستس تخت شده واسه من هر لحظه نمیدونم عشقی تو دلش اصلا هست♬♫ اگه چشمام کبودن فقط واسه اینه که آدما حسودن هر موقع که نبودم پشتم زدن منو تو دل تو کشتن فقط♬♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── آدم بدی نبودم مهدی جهانی 3 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .