Ho3ein ارسال شده در 1 دی، 2022 ارسال شده در 1 دی، 2022 !♫! اره Rest in peace to all the kids that lost their lives in the Parkland shooting!♫! خدا تمام بچه هایی رو که در تیر اندازی پارکلند جانشون رو از دست دادن رو بیامرزه!♫!!♫! This song is dedicated to you این آهنگ تقدیم میشه به شما Okay, she keep cryin’, she keep cryin’ every single night!♫! اوکی، اون ادامه میده به گریه کردنش، اون هر شب تو تنهاییش گریه می کنه…!♫! Day and night, on my mind, please don’t kill the vibe !♫! شب و روز،رو مخمه، لطفا این انرژی رو از بین نبر Oh no, I swear to God, I be in my mind !♫! اوه نه، قسم میخورم به خدا، سرم تو کار خودم باشه !♫!!♫! Swear I wouldn’t die, yeah, we ain’t gonna !♫! قسم میخورم که نمیمیرم، ما قرار نیس بمیریم !♫! Said I wouldn’t die, yuh!♫! گفتم که نمیمیرم !♫! No, I’m not alright, yuh نه من خوب نیستم اره !♫!!♫! I might start a riot !♫! من ممکنه که یه شورش ایجاد کنم !♫! I’m so f**in’ tired!♫! من خیلی خسته م So what’s up? What you say? خب نظرت چیه؟چی میگی؟ !♫! Feelin’ good, I’m feelin’ great احساس خوبی دارم، من احساس خیلی خوبی دارم Tired of the f**in’ hate از تنفر ورزیدن خسته شدم Stackin’ cheese all on my plate پنیر Stackin همه در بشقاب من !♫! So outside of my misery, I think I’ll find پس در بیرون از بدبختیم، فکر کنم بتونم پیدا کنم A way of envisioning a better life یک راهی برای بهتر زندگی کردن در نظر بگیرم!♫! For the rest of us, the rest of us برای بقیه ی ما !♫! There’s Hope for the rest of us, the rest of us !♫! برای بقیه ی ما امیدی هست !♫! Okay, she keep cryin’, she keep cryin’ every single night!♫! اوکی، اون ادامه میده به گریه کردنش، اون هر شب تو تنهاییش گریه می کنه…!♫! Day and night, on my mind, please don’t kill the vibe !♫! شب و روز،رو مخمه، لطفا این انرژی رو از بین نبر !♫! Oh no, I swear to God, I be in my mind اوه نه، قسم میخورم به خدا، سرم تو کار خودم باشه !♫! Swear I wouldn’t die, yeah, we ain’t gonna !♫! قسم میخورم که نمیمیرم، ما قرار نیس بمیریم !♫! Said I wouldn’t die, yuh گفتم که نمیمیرم!♫! No, I’m not alright, yuh !♫! نه من خوب نیستم اره !♫! I might start a riot!♫! من ممکنه که یه شورش ایجاد کنم I’m so ***kin’ tired من خیلی خسته م !♫! So what’s up? What you say? خب نظرت چیه؟چی میگی؟ !♫! Feelin’ good, I’m feelin’ great احساس خوبی دارم، من احساس خیلی خوبی دارم !♫! Tired of the f**in’ hate از تنفر ورزیدن خسته شدم !♫! Stackin’ cheese all on my plate پنیر Stackin همه در بشقاب من !♫!!♫! 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .