Anii_tsb ارسال شده در 23 آذر، 2022 ارسال شده در 23 آذر، 2022 میگن تو روز قیامت گوگل به حرف میاد همه جستجو و عکس و فیلم هایی که توش سرچ کردین رو لو بده حتی اگر حافظه رو هم حذف کنید و کلی دستکاری هم کنید بازم لو میده از من به شما ها نصیحت همتون ادم بشید ( خودمم قصد ادم شدن دارم ) و لعنت بر اون روزایی که مینشستیم و فیلمای خاک بر سری از گوگل نگاه میکردیم خب دیه ولش کن من این خبر رو دادم که در جریان باشید دیگه از من نگریید اخطار دادم نقل قول
NMi_87 ارسال شده در 23 آذر، 2022 ارسال شده در 23 آذر، 2022 7 دقیقه قبل، Anii_tsb گفته است: میگن تو روز قیامت گوگل به حرف میاد همه جستجو و عکس و فیلم هایی که توش سرچ کردین رو لو بده حتی اگر حافظه رو هم حذف کنید و کلی دستکاری هم کنید بازم لو میده از من به شما ها نصیحت همتون ادم بشید ( خودمم قصد ادم شدن دارم ) و لعنت بر اون روزایی که مینشستیم و فیلمای خاک بر سری از گوگل نگاه میکردیم خب دیه ولش کن من این خبر رو دادم که در جریان باشید دیگه از من نگریید افرین ننه جون:>> 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .