Mohsen Shz ارسال شده در 14 آذر، 2022 ارسال شده در 14 آذر، 2022 (ویرایش شده) عزیزترین ها همیشه لایق بهترین ها هستند. زندگی تان مثل گل های بهاری زیبا و با نشاط باد. هر جا که باشید دعای خیرم بدرقه راهتان است. ************* تبلیغ در این روز زیبا دعا می کنم تمام زندگی تان مالا مال از یاد و نگاه خداوند منان باشد. روز و روزگارتان سرشار از نگاه خداوند. ************* دوست خوبم امیدوارم دریای زندگیت پر از امواج خوشبختی باشد و آسمان دلت خالی از غم و نارحتی. ************* از درگاه خداوند صمیمانه دعا می کنم که روزگارت پر از صحت و سلامتی باشد وقلب مهربانت پر از یاد خداوند. ************* دوست خوبم دعا می کنم خداوند در تمامی لحظات زندگیت حضور داشته باشد و زندگیت پر از برکت حضور او باشد. ************* دوست بسیار عزیزم از صمیم قلب دعا می کنم که خداوند به عمرت، به علمت و به زندگیت برکت دهد. ************* دوست عزیزم دعا می کنم مرغ آمین بر تمام آرزو ها و دعا های خیرت آمین بگوید و زندگی سرشار از آرامش و برکت داشته باشید. ************* عزیزترین همراهم، دوست مهربانم، شنیده ای که می گویند دعا در حق همدیگر زودتر مستجاب می شود. پس بدان هر گاه خوشبختی و شانس به تو رو کرد دعا های خیر من مستجاب شده اند. امروز برایت دعا می کنم که خدای مهربان پای درد دل هایت بنشیند و تمام آرزوهایت را برآورده نماید. ************* دوست نازنینم ﺩﻋﺎ کنیم که ﻫﯿﭽ گاه ﺍﺷک غم و نارحتی ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎن زیبایت ﻧﯿﺎﺩ. ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﯿﭽ وقت دلت پر نشود و اگر هم پرشد از عشق و محبت و وصال پر شود ﺩﻋﺎ می کنیم ﻫﺮ ﭼیزی که در دل داری ﺑه آن برسی. ﺩﻋﺎ می کنم حکمت خدا با آرزوهایت یکی شوند دوست خوبم. ************* همیشه دعا می کنم چشمانی داشته باشی که بهترین ها را ببینند و قلبی که تمام مهربانی های جهان در آن جای بگیرند و ذهنی که همه بدی ها وناکامی ها را فراموش کند. ************* خدای مهربانم درهای مهربانی را بروی دوستانم باز کن و نسیم عشق را در تمام لحطات زندگی شان قرار بده. دوست عزیزم دعا می کنم روزگارت بر وقف مراد باشد و روزهایت سرشار از شادی و آسمان زندگیت بی غباراز غم های روزگار. ************* خدایا دوست خوبم را از هرغم و غصه دور کن و بزم عشق را در زندگیش بر ما کن. ************* بخت و تقدیرت زیبا و عمر با برکتت مملو از یاد خدا و سرنوشتت چون خورشید تابناک و جسم و روحت از هر ناپاکی پاک باد دوست مهربانم. ************* دعا میکنم زیر سقف بلند آسمان، روی دامان پاک زمین و در هر کجا که هستی دست یاری گر پروردگارت همراهت باشد دوست عزیزم. ************* الهی دستی از غیب بر سرت کشیده شود و دعا می کنم آن دست همان دست باری تعالی باشد دوست عزیزم. گاهی اوقات ممکن است دوست مان به سفر رفته باشد و یا در جایی دور از ما زندگی کند. در چنین حالتی بهترین راه برای رساندن دعاهای خیرمان و آرزوهای زیبایی که برای او می کنیم دادن پیام کوتاه و با اس ام اس به او می باشد. در این بخش از مقاله یک سری از زیباترین متن های حاوی دعای خیر برای دوستان را به رشته تحریر در آورده ایم که امید واریم مورد پسند واقع شوند. ************* دوست من از اعماق قلبم از درگاه حق تعالی می خواهم لحظاتت پر از عشق و امید باشد و کوچک ترین نارحتی خاطر نازنینت را مکدر نکند. ویرایش شده 14 آذر، 2022 توسط Mohsen Shz 1 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .