AVA_2002 ارسال شده در 4 آذر، 2022 ارسال شده در 4 آذر، 2022 همه برنده باشیم یک روز استادمان به هر کدام از دانشجویان کلاس یک بادکنک باد شده و یک سوزن داد و گفت یک دقیقه فرصت دارید بادکنکهای یکدیگر را بترکانید هرکس بعد از یک دقیقه بادکنکش را سالم تحویل داد برنده است مسابقه شروع و بعداز یک دقیقه من و چهار نفر دیگه با بادکنک سالم برنده شدیم . سپس استاد رو به دانشجویان کرد و گفت «من همین مسابقه را در کلاس دیگری برپا کردم و همه کلاس برنده شدند زیرا هیچکس بادکنک دیگری را نترکاند چرا که قرار بود بعد از یک دقیقه هرکس بادکنکش سالم ماند برنده باشد که اینچنین هم شد و همه برنده شدند ! هیچ یک از ما رقیب یکدیگر نیستیم به گونهایی که ما برنده باشیم و دیگران بازنده . قرار نیست خوشبختی خود را با تخریب دیگران تضمین کنیم ! میتوانیم با هم بخوریم با هم رانندگی کنیم با هم شاد باشیم ، ما میتوانیم این چنین باشیم و از این طریق به سرمنزل مقصود برسیم ... با اطمینان میگویم برای رسیدن به قله موفقیت این بهترین مسیر است ،پس چه لزومی دارد بادکنک دیگری را بترکانیم ؟ 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .