Ahmad ارسال شده در 17 مهر، 2022 ارسال شده در 17 مهر، 2022 عاشق زارت منم مجنون دیدارت منم بیماره بیمارت منم من ●♪♫ اومدی مستم کنی از بی کسی خستم کنی اینجوری وابستم کنی تو●♪♫ خوش ترین سازم تویی بالای آوازم تویی هر چی که میسازم تویی تو●♪♫ بهترین درمونمی چشم و چراغ خونمی هر چی که من میخونمی تو ●♪♫ کل دنیامی نور چشامی●♪♫ اون که میخوامی عشق و رویامی فکر فردامی تا ابد پامی●♪♫ کل دنیامی نور چشامی●♪♫ 1 1 نقل قول
Ahmad ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2022 7 ساعت قبل، Aida گفته است: قشنگ بود نقل قول
Saniya ارسال شده در 18 مهر، 2022 ارسال شده در 18 مهر، 2022 8 ساعت قبل، Ahmad گفته است: عاشق زارت منم مجنون دیدارت منم بیماره بیمارت منم من ●♪♫ اومدی مستم کنی از بی کسی خستم کنی اینجوری وابستم کنی تو●♪♫ خوش ترین سازم تویی بالای آوازم تویی هر چی که میسازم تویی تو●♪♫ بهترین درمونمی چشم و چراغ خونمی هر چی که من میخونمی تو ●♪♫ کل دنیامی نور چشامی●♪♫ اون که میخوامی عشق و رویامی فکر فردامی تا ابد پامی●♪♫ کل دنیامی نور چشامی●♪♫ همش معین 1 1 نقل قول
Ahmad ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2022 49 دقیقه قبل، Saniya گفته است: همش معین هههههه یه اهنگ کردی گذاشتم که نقل قول
Ahmad ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2022 53 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سلام زیبا بود نقل قول
Saniya ارسال شده در 18 مهر، 2022 ارسال شده در 18 مهر، 2022 1 ساعت قبل، Ahmad گفته است: هههههه یه اهنگ کردی گذاشتم که مرسی نقل قول
Zaz ارسال شده در 6 آذر، 2022 ارسال شده در 6 آذر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در 11:15، Saniya گفته است: همش معین معین عالیه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .