Mohsen Shz ارسال شده در 30 آبان، 2022 ارسال شده در 30 آبان، 2022 گلِ پونه؛ خودش می دونه…●♪♫ اگه بِره؛ دنیام، یه زندونه●♪♫ واسه همه بی قراریام؛ می دونه، دوا وُ درمونه●♪♫ دلِ پونه، گیره!●♪♫ آخه بونه گیره…●♪♫ بگو اصلاً نشسته؛ تا بهش بشم، خیره!●♪♫ اگه به من باشه…●♪♫ ستاره های آسمونوُ؛ براش می کنم فرشِ زیر پاهاش!●♪♫ که عوض بشه؛ حال وُ هواش!●♪♫ اگه به من باشه…●♪♫ ستاره های آسمونوُ؛ براش می کنم فرشِ زیر پاهاش!●♪♫ که عوض بشه؛ حال وُ هواش!●♪♫ دل؛ تورو می خواد…●♪♫ کوتاه نمیاد!●♪♫ حتی اگه بشه؛ یه دیوونه…●♪♫ تا هستی؛ خوبه حالِ گلِ پونه…●♪♫ همین علاقه؛ خوب وُ عالیه که بینِمونه●♪♫ دلِ پونه، گیره!●♪♫ آخه بونه گیره…●♪♫ بگو اصلاً نشسته؛ تا بهش بشم، خیره!●♪♫ اگه به من باشه…●♪♫ ستاره های آسمونوُ؛ براش می کنم فرشِ زیر پاهاش!●♪♫ که عوض بشه؛ حال وُ هواش!●♪♫ اگه به من باشه…●♪♫ ستاره های آسمونوُ؛ براش می کنم فرشِ زیر پاهاش!●♪♫ که عوض بشه؛ حال وُ هواش!●♪♫ اگه به من باشه…●♪♫ ستاره های آسمونوُ؛ براش می کنم فرشِ زیر پاهاش!●♪♫ که عوض بشه؛ حال وُ هواش!●♪♫ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .