ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 17 مهر، 2022 ارسال شده در 17 مهر، 2022 من سیصد سال با داروهای مختلف....... لقمان حکیم گفت: من سیصد سال با داروهای مختلف، مردم را مداوا کردم؛ و در این مدت طولانی به این نتیجه رسیدم؛ که هیچ دارویی بهتر از "محبت" نیست !کسی از او پرسید: و اگر این دارو هم اثر نکرد چی؟ لقمان حکیم لبخندی زد و گفت؛ "مقدار دارو را افزایش بده !! " جواب سلام را باسلام بده، - جواب تشکر را با تواضع ، -جواب کینه را با گذشت ، -جواب بی مهری را با محبت -جواب دروغ را با راستی ، -جواب دشمنی را با دوستی، -جواب خشم را به صبوری ، جواب سرد را به گرمی ، -جواب نامردی را با مردانگی ، -جواب پشت کار را با تشویق ، -جواب بی ادب را با سکوت ، -جواب نگاه مهربان را با لبخند ، -جواب لبخند را با خنده ، -جواب دل مرده را با امید ، -جواب منتظر را با نوید، جواب گناه را با بخشش ،هیچ وقت هیچ چیز و هیچ کس را بی جواب نگذار ، مطمئن باش هر جوابی بدهی، یک روزی ، یک جوری ، یک جایی به تو باز گردد... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .