حسین138 ارسال شده در 16 آبان ارسال شده در 16 آبان بارها رفتم کنار آینه شاید که تو، ذرهای جا مانده باشی و تماشایت کنم! گلوگاه بندر عباس /کرمان 25/5/1404 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 16 آبان ارسال شده در 16 آبان 12 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: بارها رفتم کنار آینه شاید که تو، ذرهای جا مانده باشی و تماشایت کنم! گلوگاه بندر عباس /کرمان 25/5/1404 تماشایت لذتی داشت بس جانکاه قطره شد و چکید و شد آه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 آبان مالک ارسال شده در 18 آبان در ۱۴۰۴/۵/۲۶ در 00:52، Topaz گفته است: تماشایت لذتی داشت بس جانکاه قطره شد و چکید و شد آه فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست؟ من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام؟ 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 19 آبان ارسال شده در 19 آبان در ۱۴۰۴/۵/۲۷ در 11:03، حسین138 گفته است: فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست؟ من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام؟ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .