Mariam ارسال شده در 29 شهریور، 2025 ارسال شده در 29 شهریور، 2025 از تو دلگیرم و از دست خودم بیزارم امشب اندازه ی یک عمر شکایت دارم گرچه از جنس کویر است نگاهم اما مثل ابری که دلش تنگ شده می بارم آنچنانم که فقط حال مرا می فهمد ناله ی ناخوش افسرده و زار تارم حال من حال خوشی نیست،دلم می لرزد وای بر حال من و حال دل بیمارم ناگهان رفتی و دیوار به دیوارم ریخت باز بر شانه ی بی جان خودم آوارم بی تو این ثانیه ها می گذرد اما سخت بی تو شب های زیادی ست که من بیدارم کاش بودی و کمی حال مرا می دیدی کاش بودی که سر از دامن غم بردارم بارها خواسته ام سوی تو پرواز کنم آه هر بار می افتد گره ای در کارم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 مهر، 2025 ارسال شده در 1 مهر، 2025 در ۱۴۰۴/۴/۹ در 00:03، Mariam گفته است: از تو دلگیرم و از دست خودم بیزارم امشب اندازه ی یک عمر شکایت دارم گرچه از جنس کویر است نگاهم اما مثل ابری که دلش تنگ شده می بارم آنچنانم که فقط حال مرا می فهمد ناله ی ناخوش افسرده و زار تارم حال من حال خوشی نیست،دلم می لرزد وای بر حال من و حال دل بیمارم ناگهان رفتی و دیوار به دیوارم ریخت باز بر شانه ی بی جان خودم آوارم بی تو این ثانیه ها می گذرد اما سخت بی تو شب های زیادی ست که من بیدارم کاش بودی و کمی حال مرا می دیدی کاش بودی که سر از دامن غم بردارم بارها خواسته ام سوی تو پرواز کنم آه هر بار می افتد گره ای در کارم انتخاب شعر عالی 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 1 مهر، 2025 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2025 10 ساعت قبل، حسین138 گفته است: انتخاب شعر عالی ممنونم🪻 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .