رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

گاهی وقتا فراموش کن کجایی، به کجا رسیدی و به کجا نرسیدی،گاهی وقتا فقط زندگی کن…
یاد قولهایی که به خودت دادی نباش،یه وقتایی شرمنده خودت نباش،تقصیر تو نیست؛تو تلاشتو کردی اما نشد…
یه وقتایی جواب خودتو نده هر کی پرسید: چرا اینجای زندگی گیر کردی؟ لبخند بزن و بگو کم نذاشتم اما نشد!
یه وقتایی فقط از زنده بودنت لذت ببر…
از بودن کنار کسانی که دوستشان داری و دوستت دارن…
از طلوع خورشید از صدای آواز قمری ها…از باد…بارون از همه لذت ببر

ارسال شده در

جذاب‌ترین آدم‌ها از نگاه من، آن‌هایی‌اند که مسئولیت‌پذیرتر هستند. کسانی که مسئولیت سرگذشت و رفتار و نگاه و حرف‌‌هاشان را پذیرفته‌اند. کسانی که معتقدند همه چیز قابل تغییر است و هیچ چیز را روی پیشانی هیچ‌کس ننوشته‌اند. آنان که سخت تلاش می‌کنند و از هرچیز، بهترینش را برای خودشان دست و پا می‌کنند و از کمترین داده‌های ممکن، بیشترین و مطلوب‌ترین خروجی را استخراج می‌کنند و ویرانه‌ها را می‌سازند و با کوچکترین ناملایمتی و اندوهی، تمام بازی را به‌هم نمی‌ریزند.
جذاب‌ترین آدم‌ها از نگاه من، سخت‌کوش‌ترین‌‌ها هستند، آنان که خودباوری مطلوبی دارند و فعل خواستن و توانستن را به زیباترین صورت ممکن صرف می‌کنند.
جذاب‌ترین آدم‌ها از نگاه من، قوی‌ترین‌ها و مهربان‌ترین‌ها هستند. آنان که در نهایت اقتدار هم مهربانند و عشق می‌ورزند و انسانیت و انصاف را تحت هیچ‌ شرایطی از یاد نمی‌برند

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...