رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

سنگدل

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

من تو بدترین روزام ، از کسی کمک نخواستم!
یه روزایی رسیده بود که فکر میکردم تنهایی هیچوقت نمیتونم ازش بگذرم ، اما گذشتم ، روزایی که دلم یه بغل میخواست که توش زجه بزنم و زار بزنم و گریه کنم و دلمو خالی کنم ، من اونقدر روزای سختی رو گذروندم که سنگدل شدم ، همیشه هم بازنده بودم هم برنده ، بازنده بودم وقتی دلمو میشکستن ، و برنده بودم وقتی تجربه میکردم بدی ادمارو و دوباره اعتماد نمی‌کردم ، با من از سختی حرف نزن که خندم میگیره

ارسال شده در

رفتن کسی من رو غمگین می‌کنه که توی بودنش چیزی به روحِ من اضافه کرده باشه.

حالا اگه فکر می‌کنی چیزی داشتی که به روح من اضافه کردی،

اونوقت می‌تونی تصور کنی که در نبودنت، من ناراحتم.

ارسال شده در

هرکسی در رابطه‌اش تا یک جایی پیش قدم میشود. تو حرف نمیزنی، او میزند. تو سراغی نمیگیری، او میگیرد. تو دلتنگش نمیشوی، او میشود. تو هدیه‌ای نمیخری، او میخرد. تو دوستت دارم نمیگویی، او میگوید. اما یکجا با همیشه فرق میکند. تو نمیروی، و او میرود! می‌دانی! هر آدمی تا یک جایی در رابطه‌اش پا پیش میگذارد تا آن رابطه را حفظ کند، اما هر چیزی که یک طرفه باشد در نهایت خسته‌ کننده میشود، و آن آدم در یک نقطه جا میزند. او از یک جایی به بعد می‌فهمد که دیگر تلاش بیهوده است، و رفتن، بهترین راه. آنجاست که دیگر تو می‌مانی و تو، و یک عمر پشیمانی

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...