Topaz ارسال شده در 27 دی، 2024 ارسال شده در 27 دی، 2024 *"کمان رستم " * درخت گردوی با 13 قرن حیات در شهر بزرگترین باغ گردوی جهان در شهر "شهمیرزاد" "استان سمنان" مقاوم سازی شده و در راه ثبت آثار معنوی است. این درخت گردو کهن سال به شکل کمان در آمده است 6 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 دی، 2024 ارسال شده در 27 دی، 2024 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: *"کمان رستم " * درخت گردوی با 13 قرن حیات در شهر بزرگترین باغ گردوی جهان در شهر "شهمیرزاد" "استان سمنان" مقاوم سازی شده و در راه ثبت آثار معنوی است. این درخت گردو کهن سال به شکل کمان در آمده است چ درخت زیبای 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 دی، 2024 مالک ارسال شده در 27 دی، 2024 30 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: چ درخت زیبای من بیشتر محو محله بکر شدم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 دی، 2024 ارسال شده در 27 دی، 2024 5 ساعت قبل، Topaz گفته است: *"کمان رستم " * درخت گردوی با 13 قرن حیات در شهر بزرگترین باغ گردوی جهان در شهر "شهمیرزاد" "استان سمنان" مقاوم سازی شده و در راه ثبت آثار معنوی است. این درخت گردو کهن سال به شکل کمان در آمده است تا دلت بخواد من دیدم درخت گردو بزرگ ولی این شکلی ندیدم سمنان هم نرفتم تا ب حال 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 28 دی، 2024 ارسال شده در 28 دی، 2024 15 ساعت قبل، Topaz گفته است: *"کمان رستم " * درخت گردوی با 13 قرن حیات در شهر بزرگترین باغ گردوی جهان در شهر "شهمیرزاد" "استان سمنان" مقاوم سازی شده و در راه ثبت آثار معنوی است. این درخت گردو کهن سال به شکل کمان در آمده است چ جالب: ) 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی، 2024 ارسال شده در 28 دی، 2024 18 ساعت قبل، Topaz گفته است: من بیشتر محو محله بکر شدم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .