Topaz ارسال شده در 29 آذر، 2024 ارسال شده در 29 آذر، 2024 کل ساختار های گرامری در ۳۰ ثانیه: انجام میدم= i do دارم انجام میدم = i am doing داشتم انجام میدادم = i was doing انجام داده ام = i have done انجام داده بودم = i had done مدتیه دارم انجام میدم = i have been doing مدتی بود داشتم انجام میدادم = i had been doing انجام خواهم داد = i will do قراره انجام بدم = i will be doing تا هفته ی دیگه انجام دادم = by next week I will have done تا فردا میشه دو هفته که دارم انجام میدم = by tomorrow I will have been doing for two weeks .. 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 29 آذر، 2024 ارسال شده در 29 آذر، 2024 8 ساعت قبل، Topaz گفته است: کل ساختار های گرامری در ۳۰ ثانیه: انجام میدم= i do دارم انجام میدم = i am doing داشتم انجام میدادم = i was doing انجام داده ام = i have done انجام داده بودم = i had done مدتیه دارم انجام میدم = i have been doing مدتی بود داشتم انجام میدادم = i had been doing انجام خواهم داد = i will do قراره انجام بدم = i will be doing تا هفته ی دیگه انجام دادم = by next week I will have done تا فردا میشه دو هفته که دارم انجام میدم = by tomorrow I will have been doing for two weeks .. سلام زیاد دوست نداشتم زبان خارجه 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 29 آذر، 2024 مالک ارسال شده در 29 آذر، 2024 7 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام زیاد دوست نداشتم زبان خارجه سلام همدردیم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .