حسین138 ارسال شده در 14 مهر، 2024 ارسال شده در 14 مهر، 2024 روباه گفت: کاش سر همان ساعت دیروز آمده بودی. اگر مثلا سر ساعت چهار بعد از ظهر بیایی من از ساعت سه توی دلم قند آب می شود و هر چه ساعت جلوتر برود بیش تر احساس شادی و خوش بختی می کنم. ساعت چهار که شد دلم بنا می کند به شور زدن و نگران شدن. آن وقت است که قدر خوشبختی را می فهمم! امّا اگر تو وقت و بی وقت بیایی من از کجا بدانم چه ساعتی باید دلم را برای دیدارت آماده کنم؟! هر چیزی برای خودش رسم و رسومی دارد... شازده_کوچولو #آنتوان_دوسنت_اگزوپری 4 نقل قول
Mariam ارسال شده در 15 مهر، 2024 ارسال شده در 15 مهر، 2024 12 ساعت قبل، حسین138 گفته است: روباه گفت: کاش سر همان ساعت دیروز آمده بودی. اگر مثلا سر ساعت چهار بعد از ظهر بیایی من از ساعت سه توی دلم قند آب می شود و هر چه ساعت جلوتر برود بیش تر احساس شادی و خوش بختی می کنم. ساعت چهار که شد دلم بنا می کند به شور زدن و نگران شدن. آن وقت است که قدر خوشبختی را می فهمم! امّا اگر تو وقت و بی وقت بیایی من از کجا بدانم چه ساعتی باید دلم را برای دیدارت آماده کنم؟! هر چیزی برای خودش رسم و رسومی دارد... شازده_کوچولو #آنتوان_دوسنت_اگزوپری چ قشنگ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۵ در 10:05، numb گفته است: چ قشنگ ممنون 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 16 مهر، 2024 ارسال شده در 16 مهر، 2024 9 ساعت قبل، حسین138 گفته است: ممنون خواهش میکنم 1 نقل قول
رامین۴۳ ارسال شده در 16 مرداد ارسال شده در 16 مرداد در ۱۴۰۳/۴/۲۴ در 21:17، حسین138 گفته است: روباه گفت: کاش سر همان ساعت دیروز آمده بودی. اگر مثلا سر ساعت چهار بعد از ظهر بیایی من از ساعت سه توی دلم قند آب می شود و هر چه ساعت جلوتر برود بیش تر احساس شادی و خوش بختی می کنم. ساعت چهار که شد دلم بنا می کند به شور زدن و نگران شدن. آن وقت است که قدر خوشبختی را می فهمم! امّا اگر تو وقت و بی وقت بیایی من از کجا بدانم چه ساعتی باید دلم را برای دیدارت آماده کنم؟! هر چیزی برای خودش رسم و رسومی دارد... شازده_کوچولو #آنتوان_دوسنت_اگزوپری همیشه انتظار کشیدن بد نیست، انگیزه در انسان شروع حرکت است. شروع پویایی است. 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .