Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 ارسال شده در 5 مهر، 2024 اگه عاشق یه ادم درست بشین زندگیتون خیلی قشنگ میشه. انگیزه پیدا میکنین برای بقیه کارهاتون و وقتی همه چی سخت میشه، بودنش شاید همه گرهها رو باز نکنه، ولی تحملشون رو راحتتر میکنه. ... دوست داشتنِ شما رنج واقعیت را کم میکند ... 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2024 قرار باشه من هی خودمو به تو یادآوری کنم،تو رو میخوام چیکار!! 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2024 قبل از آنکه دل برنجانی کلامت را بسنج،تیر رفته برنمیگردد به آغوش کمان... 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2024 از پوشاندن زخمها و پنهان ڪردن رنجهاے درونش خستہ میشد و نمیدانست با این زخمها، رنجها و این خستگے آزاردهندہ چہ باید بکند... 2 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2024 چقدر انسان جسور میشود زمانی که مطمئن است کسی دوستش دارد! 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 5 مهر، 2024 ارسال شده در 5 مهر، 2024 ۱ ساعت قبل، Black white گفته است: قرار باشه من هی خودمو به تو یادآوری کنم،تو رو میخوام چیکار!! 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2024 7 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 16 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2024 چه غریب ماندی ای دل نه غمی، نه غمگساری نه به انتظارِ یاری نه ز یار، انتظاری... 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 16 آبان، 2024 ارسال شده در 16 آبان، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۱۵ در 16:16، Black white گفته است: اگه عاشق یه ادم درست بشین زندگیتون خیلی قشنگ میشه. انگیزه پیدا میکنین برای بقیه کارهاتون و وقتی همه چی سخت میشه، بودنش شاید همه گرهها رو باز نکنه، ولی تحملشون رو راحتتر میکنه. ... دوست داشتنِ شما رنج واقعیت را کم میکند ... عشق درست در زمان درست .. عشقی که توی زمان اشتباه به دل آدم بیفته هر چقدم درست باشه به رنج واقعیت حسرتم اضاف میکنه .. 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 17 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2024 6 ساعت قبل، poone banoo گفته است: عشق درست در زمان درست .. عشقی که توی زمان اشتباه به دل آدم بیفته هر چقدم درست باشه به رنج واقعیت حسرتم اضاف میکنه .. قطعا همینطوره... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .