amin14 ارسال شده در 5 مهر، 2024 ارسال شده در 5 مهر، 2024 (ویرایش شده) دانلود آهنگ حمید هیراد و راغب به نام آبی فیروزه ای موزیک اجرای مشترک حمید هیراد و راغب چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام متن آهنگ آبی فیروزه ای حمید هیراد جز تو کی میتونه رو به رام کنه با یه نگاه دل من بنده به تار موی دلبند توئه توی راه زندگی فقط تو هستی همراه اول و آخر هر خاطره لبخند توئه هر جای دنیا اگه باشم تورو اونجا میبینم تو چقدر دلبری که من پای حرفات میشینم باز بمون به خاطرم الهی قربونت برم قربون صورت ماه و لب خندونت برم چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه چیز منی غیر تو هیچی نمیخوام چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه جون منی غیر تو هیچی نمیخوام خودم دارم هواتو هوا چه خوبه با تو صبح تا شب منتظرم یه لحظه بشنوم صداتو همیشه همراه من دلبر دلخواه من آسمون هر جا باشم یه رنگه چون تویی ماه من چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه چیز منی غیر تو هیچی نمیخوام چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه جون منی غیر تو هیچی نمیخوام حمید هیراد و راغب آبی فیروزه ای ویرایش شده 5 مهر، 2024 توسط amin14 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 مهر، 2024 ارسال شده در 6 مهر، 2024 16 ساعت قبل، amin14 گفته است: دانلود آهنگ حمید هیراد و راغب به نام آبی فیروزه ای موزیک اجرای مشترک حمید هیراد و راغب چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام متن آهنگ آبی فیروزه ای حمید هیراد جز تو کی میتونه رو به رام کنه با یه نگاه دل من بنده به تار موی دلبند توئه توی راه زندگی فقط تو هستی همراه اول و آخر هر خاطره لبخند توئه هر جای دنیا اگه باشم تورو اونجا میبینم تو چقدر دلبری که من پای حرفات میشینم باز بمون به خاطرم الهی قربونت برم قربون صورت ماه و لب خندونت برم چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه چیز منی غیر تو هیچی نمیخوام چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه جون منی غیر تو هیچی نمیخوام خودم دارم هواتو هوا چه خوبه با تو صبح تا شب منتظرم یه لحظه بشنوم صداتو همیشه همراه من دلبر دلخواه من آسمون هر جا باشم یه رنگه چون تویی ماه من چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه چیز منی غیر تو هیچی نمیخوام چشم فیروزه ای تو میدرخشه تو شبام تو همه جون منی غیر تو هیچی نمیخوام حمید هیراد و راغب آبی فیروزه ای نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .