Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 تو بهترین دوستمی، خندمی، گریهمی، معجزمی.. تو همونی هستی که با اشتیاق به حرفات گوش میدم همونی که وقتی باهات حرف میزنم امیدوار میشم، آروم میشم، ذوق میکنم و کنارت خود واقعیمم، میخندم دیونه بازی در میارم یا حتی گریه میکنم و غر میزنم تو همونی هستی که تا آخر عمر به بودنت نیاز دارم 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 10 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: تو بهترین دوستمی، خندمی، گریهمی، معجزمی.. تو همونی هستی که با اشتیاق به حرفات گوش میدم همونی که وقتی باهات حرف میزنم امیدوار میشم، آروم میشم، ذوق میکنم و کنارت خود واقعیمم، میخندم دیونه بازی در میارم یا حتی گریه میکنم و غر میزنم تو همونی هستی که تا آخر عمر به بودنت نیاز دارم خدا برات خوش بخواد 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 59 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خدا برات خوش بخواد خیلی ممنون از لطف شما هکچنین دوست عزیز بزرگواری 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 قشنگ ترین قستمش اینجاست زمانی پیدات کردم که اصلا دنبال کسی نمیگشتم از همه خسته بودم . . . حال و حوصله ی هیچکیو نداشتم ولی خدا تورو توی بهترین زمان آورد تو زندگیم 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 4 مهر، 2024 ارسال شده در 4 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۱۲ در 19:28، Black_wolf گفته است: تو بهترین دوستمی، خندمی، گریهمی، معجزمی.. تو همونی هستی که با اشتیاق به حرفات گوش میدم همونی که وقتی باهات حرف میزنم امیدوار میشم، آروم میشم، ذوق میکنم و کنارت خود واقعیمم، میخندم دیونه بازی در میارم یا حتی گریه میکنم و غر میزنم تو همونی هستی که تا آخر عمر به بودنت نیاز دارم 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2024 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2024 یه آدمایی هستن جدا از جنسیتشون؛ جدا از مجازی بودنشون؛ جدا از زیبایی یا زشتی ظاهریشون؛ دوست داشتنین! یعنی اصلا نمیشه دوسشون نداشت.. مثلا یکیش خودِ تو 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .