Black_wolf ارسال شده در 23 شهریور، 2024 ارسال شده در 23 شهریور، 2024 یه چیز بگم شاید باورتون نشه یه خانم در همسایگی ما هست که ۱۸ ساله ازدواج کرده و باردار نمیشد خواهرش دوقلو زایمان میکنه و یه قُل رو میدن به این بچه ۷ سال پیش اینا میمونه و رسما اینا رو مامان و باباش میدونه حالا پارسال درمان جواب داد و بچهدار شده بچهی ۷ ساله رو به زور پس داده حالا اونو پس داده به خواهرش و گفته دیگه خودم بچه دارم و بچهی شما رو نمیخوام لعنتی مگه گوسفند معامله میکنی بچهی ۷ ساله شب و روز نداره و احساس میکنه مامانش ترکش کرده و دادنش به خالهش نمیدونم چی باید به همچین آدمهای نفهمی گفت 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 23 شهریور، 2024 ارسال شده در 23 شهریور، 2024 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: یه چیز بگم شاید باورتون نشه یه خانم در همسایگی ما هست که ۱۸ ساله ازدواج کرده و باردار نمیشد خواهرش دوقلو زایمان میکنه و یه قُل رو میدن به این بچه ۷ سال پیش اینا میمونه و رسما اینا رو مامان و باباش میدونه حالا پارسال درمان جواب داد و بچهدار شده بچهی ۷ ساله رو به زور پس داده حالا اونو پس داده به خواهرش و گفته دیگه خودم بچه دارم و بچهی شما رو نمیخوام لعنتی مگه گوسفند معامله میکنی بچهی ۷ ساله شب و روز نداره و احساس میکنه مامانش ترکش کرده و دادنش به خالهش نمیدونم چی باید به همچین آدمهای نفهمی گفت خدا صبر بده بهش 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .