نیلوفرآبی ارسال شده در 18 مرداد، 2024 ارسال شده در 18 مرداد، 2024 (ویرایش شده) از فتح یه بوسه میام و آتشفشانه تو صدام و میتابه رقصم زیره بارون با من بیا این حاله خوب خورشیده در حال غروب و از راه رفته بر نگردون امشب تمامه فرصته ماست پایان خوب قصه این جاست ماه و برات پایین میارم اگه رو موهام برف نشسته هنوز تو این سینه ی خسته یک قلب هجده ساله دارم فردا بازم از سره نو من و جهان بدونه تو باز هم من و آوار اندوه اندوهی هم اندازه ی کوه اندوه خاکی غرقه خون خونه ای افتاده تو زندون ویرایش شده 18 مرداد، 2024 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 18 مرداد، 2024 ارسال شده در 18 مرداد، 2024 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: از فتح یه بوسه میام و آتشفشانه تو صدام و میتابه رقصم زیره بارون با من بیا این حاله خوب خورشیده در حال غروب و از راه رفته بر نگردون امشب تمامه فرصته ماست پایان خوب قصه این جاست ماه و برات پایین میارم اگه رو موهام برف نشسته هنوز تو این سینه ی خسته یک قلب هجده ساله دارم فردا بازم از سره نو من و جهان بدونه تو باز هم من و آوار اندوه اندوهی هم اندازه ی کوه اندوه خاکی غرقه خون خونه ای افتاده تو زندون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .