ستارررره ارسال شده در 25 تیر، 2024 ارسال شده در 25 تیر، 2024 تو رفتی ولی فکر تو تو سر من موند♬ همیشه نبودت من و قلبمو ترسوند نگو که جداشیم که من خسته ترینم♬ پریشون شده بودم تا وقتی تورو دیدم من پسندیدمت از دور و دلم رفته از اون شب♬ شدم از همه غافل شدم رو تو حواس جمع یه عاشق پی چاره که دست برنمیداره♬ که پات خیلی میشینه ولی کیه که ببینه میگن بود شبیهت ولی من که ندیدم♬ دانلود آهنگ تو رفتی ولی فکر تو تو سر من موند گذشتم چه ساده به هر کی که رسیدم♬ قشنگی تو هر چی تو هر چی که تنت بود دلم رفت عجیبه اینم پاقدمت بود♬ نگو که جداشیم که من خسته ترینم پریشون شده بودم تا وقتی تورو دیدم♬ من پسندیدمت از دور و دلم رفته از اون شب شدم از همه غافل شدم رو تو حواس جمع♬ یه عاشق پی چاره که دست برنمیداره که پات خیلی میشینه ولی کیه که ببینه♬ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───آهنگ پاقدم 3 نقل قول
ستارررره ارسال شده در 25 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2024 برای تامین قر مورد نیاز انجمنی ها 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 تیر، 2024 ارسال شده در 25 تیر، 2024 17 دقیقه قبل، ستارررره گفته است: برای تامین قر مورد نیاز انجمنی ها قری نداریم 1 نقل قول
ستارررره ارسال شده در 25 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2024 باشه عامو شمو پسر پیغمبر منم جمیله 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 تیر، 2024 ارسال شده در 25 تیر، 2024 هم اکنون، ستارررره گفته است: باشه عامو شمو پسر پیغمبر منم جمیله خدا بگم چیکارت کنه& 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .