حسین138 ارسال شده در 17 تیر، 2024 ارسال شده در 17 تیر، 2024 (ویرایش شده) عصر دلگیری هست ویرایش شده 17 تیر، 2024 توسط حسین138 2 نقل قول
ستارررره ارسال شده در 17 تیر، 2024 ارسال شده در 17 تیر، 2024 خدا نکنه به این فکر کن که هنوز گل هست گلاب هست خدا هست منم هستم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2024 4 دقیقه قبل، ستارررره گفته است: خدا نکنه به این فکر کن که هنوز گل هست گلاب هست خدا هست منم هستم شمو که تاج سری حالم گرفته هست حسابی ماشینم گذاشتم برا فروش 1 نقل قول
ستارررره ارسال شده در 17 تیر، 2024 ارسال شده در 17 تیر، 2024 بابام میگفت بند دل مردها به بند کیفشونه نه اینکه بخواهم بگم مادی گرا هستند نهههه چون خدا مردها رو همیشه وسیله ارتزاق خانواده قرار داده خواه ناخواه این حس و این مسئولیت رو روی شونه هاشون احساس میکنند. ولی نباید این حس، حال دلمون رو بد کنه. دنیا بالا و پایین داره دیگه آنکه پر نقش زد این دایره مینایی کس ندانست که در گردش پرگار چه کرد خدا همیشه کارهاش حکمت داره بهش اعتماد کن 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2024 هم اکنون، ستارررره گفته است: بابام میگفت بند دل مردها به بند کیفشونه نه اینکه بخواهم بگم مادی گرا هستند نهههه چون خدا مردها رو همیشه وسیله ارتزاق خانواده قرار داده خواه ناخواه این حس و این مسئولیت رو روی شونه هاشون احساس میکنند. ولی نباید این حس، حال دلمون رو بد کنه. دنیا بالا و پایین داره دیگه آنکه پر نقش زد این دایره مینایی کس ندانست که در گردش پرگار چه کرد خدا همیشه کارهاش حکمت داره بهش اعتماد کن درسته گفته دمش گرمم خیلی دوسش دارم ولی اسب کهروم هست اینقدر بالا پایین شدم ستاره اینم روش توکل میکنم به خودش 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2024 بهترین دوست من آیینه است وقتی من گریه میکنم او نمیخندد چارلی چاپلین 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .