ستارررره ارسال شده در 9 تیر، 2024 ارسال شده در 9 تیر، 2024 همراه رقص نرم قطرات باران در بستر دلربای برگ درختان همراه ناز کشیدنهای آسمان از زمین و دلتنگی های مخفیانه و مغرورانه زمین از عاشق همیشگیش دوباره قصه ها با این باران لطیف تکرار میشود قصه دلدادگی ها دلتنگی ها قرارها و من در این میان آسمان و زمین را بهم میدوزم تا سکوتم عاشقانه ام را بشنوی 2 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 9 تیر، 2024 ارسال شده در 9 تیر، 2024 2 ساعت قبل، ستارررره گفته است: همراه رقص نرم قطرات باران در بستر دلربای برگ درختان همراه ناز کشیدنهای آسمان از زمین و دلتنگی های مخفیانه و مغرورانه زمین از عاشق همیشگیش دوباره قصه ها با این باران لطیف تکرار میشود قصه دلدادگی ها دلتنگی ها قرارها و من در این میان آسمان و زمین را بهم میدوزم تا سکوتم عاشقانه ام را بشنوی عالی 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 9 تیر، 2024 ارسال شده در 9 تیر، 2024 7 ساعت قبل، ستارررره گفته است: همراه رقص نرم قطرات باران در بستر دلربای برگ درختان همراه ناز کشیدنهای آسمان از زمین و دلتنگی های مخفیانه و مغرورانه زمین از عاشق همیشگیش دوباره قصه ها با این باران لطیف تکرار میشود قصه دلدادگی ها دلتنگی ها قرارها و من در این میان آسمان و زمین را بهم میدوزم تا سکوتم عاشقانه ام را بشنوی 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 9 تیر، 2024 ارسال شده در 9 تیر، 2024 4 ساعت قبل، Miss little گفته است: عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .