Black_wolf ارسال شده در 30 خرداد، 2024 ارسال شده در 30 خرداد، 2024 جالب ترین شخصیت را مردادی ها دارند ! چه فصلی بهتر از تابستان ؟! و چه ماهی بهتر از مرداد ؟! اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده ، مگر می تواند خواستنی نباشد ؟! تابستان ، فصلِ خوبیست ، و مرداد ، ماهی پر از انگیزه ، شاید به همین خاطر است که مردادی ها ، افرادی قاطع ، مصمم و با پشتکار هستند ... به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال ، مهربان اما عجولند ، و درست مانند شیری مغرور و مقتدر ، همیشه آماده ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن ! وقتی یک مردادی در زندگی ات باشد ، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می فهمی ! انگار خورشید ، با تمامِ عظمتش ، تویِ قلبِ مردادی ها جا مانده ، که هم عاشق هایی وفادارند ، هم شیفته ی درخشیدن و ریاست ! حواستان باشد ؛ نباید غرورِ یک مردادی را شکست ، مردادی ها برایِ حفظِ غرورشان ، تا پایِ جان می جنگند ! می دانم ؛ آدمِ خوبی بودن ، ربطی به ماه و سال ندارد ... اما خودم به چشم دیده ام ؛ مردادی ها واقعا خوبند ! 4 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 30 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2024 (ویرایش شده) خودم ک اردیبهشتیم از همه بهترم خخخخ ویرایش شده 30 خرداد، 2024 توسط Black_wolf 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 خرداد، 2024 ارسال شده در 30 خرداد، 2024 4 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: جالب ترین شخصیت را مردادی ها دارند ! چه فصلی بهتر از تابستان ؟! و چه ماهی بهتر از مرداد ؟! اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده ، مگر می تواند خواستنی نباشد ؟! تابستان ، فصلِ خوبیست ، و مرداد ، ماهی پر از انگیزه ، شاید به همین خاطر است که مردادی ها ، افرادی قاطع ، مصمم و با پشتکار هستند ... به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال ، مهربان اما عجولند ، و درست مانند شیری مغرور و مقتدر ، همیشه آماده ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن ! وقتی یک مردادی در زندگی ات باشد ، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می فهمی ! انگار خورشید ، با تمامِ عظمتش ، تویِ قلبِ مردادی ها جا مانده ، که هم عاشق هایی وفادارند ، هم شیفته ی درخشیدن و ریاست ! حواستان باشد ؛ نباید غرورِ یک مردادی را شکست ، مردادی ها برایِ حفظِ غرورشان ، تا پایِ جان می جنگند ! می دانم ؛ آدمِ خوبی بودن ، ربطی به ماه و سال ندارد ... اما خودم به چشم دیده ام ؛ مردادی ها واقعا خوبند ! اصن مردادیا عشقن 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 خرداد، 2024 ارسال شده در 30 خرداد، 2024 4 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: جالب ترین شخصیت را مردادی ها دارند ! چه فصلی بهتر از تابستان ؟! و چه ماهی بهتر از مرداد ؟! اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده ، مگر می تواند خواستنی نباشد ؟! تابستان ، فصلِ خوبیست ، و مرداد ، ماهی پر از انگیزه ، شاید به همین خاطر است که مردادی ها ، افرادی قاطع ، مصمم و با پشتکار هستند ... به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال ، مهربان اما عجولند ، و درست مانند شیری مغرور و مقتدر ، همیشه آماده ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن ! وقتی یک مردادی در زندگی ات باشد ، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می فهمی ! انگار خورشید ، با تمامِ عظمتش ، تویِ قلبِ مردادی ها جا مانده ، که هم عاشق هایی وفادارند ، هم شیفته ی درخشیدن و ریاست ! حواستان باشد ؛ نباید غرورِ یک مردادی را شکست ، مردادی ها برایِ حفظِ غرورشان ، تا پایِ جان می جنگند ! می دانم ؛ آدمِ خوبی بودن ، ربطی به ماه و سال ندارد ... اما خودم به چشم دیده ام ؛ مردادی ها واقعا خوبند ! منم مردادی هستم 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 خرداد، 2024 ارسال شده در 31 خرداد، 2024 19 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: جالب ترین شخصیت را مردادی ها دارند ! چه فصلی بهتر از تابستان ؟! و چه ماهی بهتر از مرداد ؟! اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده ، مگر می تواند خواستنی نباشد ؟! تابستان ، فصلِ خوبیست ، و مرداد ، ماهی پر از انگیزه ، شاید به همین خاطر است که مردادی ها ، افرادی قاطع ، مصمم و با پشتکار هستند ... به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال ، مهربان اما عجولند ، و درست مانند شیری مغرور و مقتدر ، همیشه آماده ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن ! وقتی یک مردادی در زندگی ات باشد ، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می فهمی ! انگار خورشید ، با تمامِ عظمتش ، تویِ قلبِ مردادی ها جا مانده ، که هم عاشق هایی وفادارند ، هم شیفته ی درخشیدن و ریاست ! حواستان باشد ؛ نباید غرورِ یک مردادی را شکست ، مردادی ها برایِ حفظِ غرورشان ، تا پایِ جان می جنگند ! می دانم ؛ آدمِ خوبی بودن ، ربطی به ماه و سال ندارد ... اما خودم به چشم دیده ام ؛ مردادی ها واقعا خوبند ! خوب حالا 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 خرداد، 2024 ارسال شده در 31 خرداد، 2024 19 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: خودم ک اردیبهشتیم از همه بهترم خخخخ فک کردم مردادی که اینقد تعریف کردی 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 31 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 18:18، Miss nedaa گفته است: اصن مردادیا عشقن بله درسته اگر شما مردادی باشی 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 31 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 19:03، حسین138 گفته است: منم مردادی هستم زنده باشی پس این متن راست گفتن تو اقای و لطف داری 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 31 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2024 10 ساعت قبل، Miss little گفته است: فک کردم مردادی که اینقد تعریف کردی خب بگو مردادیم چ فرقی داره مهم اینه حس خوبی داشته باشی نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 31 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2024 10 ساعت قبل، Miss little گفته است: خوب حالا نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 خرداد، 2024 ارسال شده در 31 خرداد، 2024 7 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: خب بگو مردادیم چ فرقی داره مهم اینه حس خوبی داشته باشی نوچ مهم اینه شخص مورد نظر چی باشه اونه که قشنگه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 تیر، 2024 ارسال شده در 1 تیر، 2024 6 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: زنده باشی پس این متن راست گفتن تو اقای و لطف داری فقط عجول نیستم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 1 تیر، 2024 ارسال شده در 1 تیر، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۱ در 16:53، Black_wolf گفته است: جالب ترین شخصیت را مردادی ها دارند ! چه فصلی بهتر از تابستان ؟! و چه ماهی بهتر از مرداد ؟! اصلا آدمی که در دلِ گرما متولد شده ، مگر می تواند خواستنی نباشد ؟! تابستان ، فصلِ خوبیست ، و مرداد ، ماهی پر از انگیزه ، شاید به همین خاطر است که مردادی ها ، افرادی قاطع ، مصمم و با پشتکار هستند ... به حرارتِ ظهرِ گرم ترین فصلِ سال ، مهربان اما عجولند ، و درست مانند شیری مغرور و مقتدر ، همیشه آماده ی گرفتنِ تصمیماتِ بزرگ و دیده شدن ! وقتی یک مردادی در زندگی ات باشد ، معنایِ واقعیِ دست و دلبازی و محبت را می فهمی ! انگار خورشید ، با تمامِ عظمتش ، تویِ قلبِ مردادی ها جا مانده ، که هم عاشق هایی وفادارند ، هم شیفته ی درخشیدن و ریاست ! حواستان باشد ؛ نباید غرورِ یک مردادی را شکست ، مردادی ها برایِ حفظِ غرورشان ، تا پایِ جان می جنگند ! می دانم ؛ آدمِ خوبی بودن ، ربطی به ماه و سال ندارد ... اما خودم به چشم دیده ام ؛ مردادی ها واقعا خوبند ! قطعا همینطوره 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 1 تیر، 2024 ارسال شده در 1 تیر، 2024 11 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: بله درسته اگر شما مردادی باشی ن من فروردینی هستم 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۳ در 04:39، حسین138 گفته است: فقط عجول نیستم 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۳ در 08:25، Miss nedaa گفته است: ن من فروردینی هستم چ خوب و عالی نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 11 تیر، 2024 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2024 در ۱۴۰۳/۱/۱۳ در 08:21، ɑɍɛẕőǚ گفته است: قطعا همینطوره اهوم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .