Black_wolf ارسال شده در 29 خرداد، 2024 ارسال شده در 29 خرداد، 2024 چقدر از همه متنفر شدم جدیدا ، دیگه حس خوب از هیچکس و هیچ چیز نمیگیرم. حس میکنم همه با نقشه اومدن جلو، همه یه نقاب دارن و یکم که بگذره خود واقعیشون رو نشون میدن ، به همه چیز بدبینم ، دلم میخواد همه آدمارو بلاک کنم و هیچ ارتباطی با هیچکس نگیرم. شاید بگین دیوونه یا مودی ، اما همین آدما منو اینجوری کردن آره همشون 2 نقل قول
Miss little ارسال شده در 29 خرداد، 2024 ارسال شده در 29 خرداد، 2024 25 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: چقدر از همه متنفر شدم جدیدا ، دیگه حس خوب از هیچکس و هیچ چیز نمیگیرم. حس میکنم همه با نقشه اومدن جلو، همه یه نقاب دارن و یکم که بگذره خود واقعیشون رو نشون میدن ، به همه چیز بدبینم ، دلم میخواد همه آدمارو بلاک کنم و هیچ ارتباطی با هیچکس نگیرم. شاید بگین دیوونه یا مودی ، اما همین آدما منو اینجوری کردن آره همشون چقد بد چقد سخت 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 29 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2024 54 دقیقه قبل، Miss little گفته است: چقد بد چقد سخت اره خیلی 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .