حسین138 ارسال شده در 6 خرداد، 2024 ارسال شده در 6 خرداد، 2024 با نامزدم رفتیم به بابابزرگم معرفیش کنم گفتم بابابزرگ ایشون نامزدمه گفت ای خاک تو سرت با این سلیقت بدبخت گفتم بابابزرگ خیلیم خوشگله چشه مگه گفت با تو نبودم با دختره بودم 1 3 نقل قول
Mariam ارسال شده در 6 خرداد، 2024 ارسال شده در 6 خرداد، 2024 8 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: با نامزدم رفتیم به بابابزرگم معرفیش کنم گفتم بابابزرگ ایشون نامزدمه گفت ای خاک تو سرت با این سلیقت بدبخت گفتم بابابزرگ خیلیم خوشگله چشه مگه گفت با تو نبودم با دختره بودم واااای سرعت تخریبو فقططططط 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2024 هم اکنون، numb گفته است: واااای سرعت تخریبو فقططططط قسمت کسی نشه خخخخ 1 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 7 خرداد، 2024 ارسال شده در 7 خرداد، 2024 15 ساعت قبل، حسین138 گفته است: با نامزدم رفتیم به بابابزرگم معرفیش کنم گفتم بابابزرگ ایشون نامزدمه گفت ای خاک تو سرت با این سلیقت بدبخت گفتم بابابزرگ خیلیم خوشگله چشه مگه گفت با تو نبودم با دختره بودم 4 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 8 خرداد، 2024 ارسال شده در 8 خرداد، 2024 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ در 21:03، حسین138 گفته است: با نامزدم رفتیم به بابابزرگم معرفیش کنم گفتم بابابزرگ ایشون نامزدمه گفت ای خاک تو سرت با این سلیقت بدبخت گفتم بابابزرگ خیلیم خوشگله چشه مگه گفت با تو نبودم با دختره بودم با خاک یکسان شده بندخدا 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 خرداد، 2024 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2024 1 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: با خاک یکسان شده بندخدا برا کسی پیش نیاد 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .