حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 غزل دلتنگی هر چند که دلتنگ تر از تنگ بلورم با کوه غمت سنگ تر از سنگ صبورم اندوه من انبوه تر از دامن الوند بشکوه تر از کوه دماوند غرورم یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سرِ مویی ز سرِ موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم بگذار به بالای بلند تو ببالم کز تیره نیلوفرم و تشنه نورمر 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: غزل دلتنگی هر چند که دلتنگ تر از تنگ بلورم با کوه غمت سنگ تر از سنگ صبورم اندوه من انبوه تر از دامن الوند بشکوه تر از کوه دماوند غرورم یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سرِ مویی ز سرِ موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم بگذار به بالای بلند تو ببالم کز تیره نیلوفرم و تشنه نورمر 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 5 ساعت قبل، حسین138 گفته است: غزل دلتنگی هر چند که دلتنگ تر از تنگ بلورم با کوه غمت سنگ تر از سنگ صبورم اندوه من انبوه تر از دامن الوند بشکوه تر از کوه دماوند غرورم یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سرِ مویی ز سرِ موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم بگذار به بالای بلند تو ببالم کز تیره نیلوفرم و تشنه نورمر چ گشنگ بود🌬 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: چ گشنگ بود🌬 طلا طلا 2 نقل قول
Galaxy ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2024 (ویرایش شده) آن کیست تا لطفی کند مر این دل دیوانه را هم بشکند پیمان ما هم پر کند پیمانه را گلکسی(عندلیب) ویرایش شده 25 اردیبهشت، 2024 توسط Galaxy اشتباه تایپی 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2024 6 ساعت قبل، Galaxy گفته است: آن کیست تا لطفی کند مر این دل دیوانه را هم بشکند پیمان ما هم پر کند پیمانه را گلکسی(عندلیب) عالی 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .