حسین138 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 𝑴𝒆دستشویی پارک بودم یکی در زد. گفت: سلام خوبی؟ من با خجالت گفتم: خوبم مرسی! گفت: چیکا میکنی؟ گفتم: آدم اینجا چیکار میکنه؟ گفت: میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم: هنوز کار دارم. یهو گفت: بهت زنگ میزنم الان یه اسکل تو دستشویی داره جواب منو میده!! آفتابه که غش کرد شلنگ آبم باز بود از دستم در رفت بندرى ميرقصيد 𝒚𝒐𝒖𝒚𝒐𝒖 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: 𝑴𝒆دستشویی پارک بودم یکی در زد. گفت: سلام خوبی؟ من با خجالت گفتم: خوبم مرسی! گفت: چیکا میکنی؟ گفتم: آدم اینجا چیکار میکنه؟ گفت: میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم: هنوز کار دارم. یهو گفت: بهت زنگ میزنم الان یه اسکل تو دستشویی داره جواب منو میده!! آفتابه که غش کرد شلنگ آبم باز بود از دستم در رفت بندرى ميرقصيد 𝒚𝒐𝒖𝒚𝒐𝒖 وای یعنی عااااالی 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: وای یعنی عااااالی لبات خنده ی کفشدوزکی 1 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، حسین138 گفته است: لبات خنده ی کفشدوزکی خنده ی کفشدوزک چ شکلیه؟ مرررسی️ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2024 10 دقیقه قبل، numb گفته است: خنده ی کفشدوزک چ شکلیه؟ مرررسی️ همون تبسمی که الان داری 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 19 ساعت قبل، حسین138 گفته است: 𝑴𝒆دستشویی پارک بودم یکی در زد. گفت: سلام خوبی؟ من با خجالت گفتم: خوبم مرسی! گفت: چیکا میکنی؟ گفتم: آدم اینجا چیکار میکنه؟ گفت: میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم: هنوز کار دارم. یهو گفت: بهت زنگ میزنم الان یه اسکل تو دستشویی داره جواب منو میده!! آفتابه که غش کرد شلنگ آبم باز بود از دستم در رفت بندرى ميرقصيد 𝒚𝒐𝒖𝒚𝒐𝒖 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 23 ساعت قبل، حسین138 گفته است: همون تبسمی که الان داری مررررسی️ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .