حسین138 ارسال شده در 30 فروردین، 2024 ارسال شده در 30 فروردین، 2024 خدای مهربانم ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است الهی مشکلاتمان را سهل کن آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی به خدایی خودت قسم...کمک کن تا بتوانیم بر اراده ات گردن نهیم و موانع را یکی یکی از سر راهمان برداریم آمین 2 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 30 فروردین، 2024 ارسال شده در 30 فروردین، 2024 25 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خدای مهربانم ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است الهی مشکلاتمان را سهل کن آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی به خدایی خودت قسم...کمک کن تا بتوانیم بر اراده ات گردن نهیم و موانع را یکی یکی از سر راهمان برداریم آمین آمین ممنون از پست زیباتون️ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 30 فروردین، 2024 4 دقیقه قبل، numb گفته است: آمین ممنون از پست زیباتون️ نا قابل-_- 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 31 فروردین، 2024 ارسال شده در 31 فروردین، 2024 13 ساعت قبل، حسین138 گفته است: خدای مهربانم ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است الهی مشکلاتمان را سهل کن آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی به خدایی خودت قسم...کمک کن تا بتوانیم بر اراده ات گردن نهیم و موانع را یکی یکی از سر راهمان برداریم آمین الهی آمین 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2024 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2024 در ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ در 10:21، Miss nedaa گفته است: الهی آمین طلا 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2024 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: طلا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .