Lotus ارسال شده در 27 بهمن، 2023 ارسال شده در 27 بهمن، 2023 علی سلطانی : دمت گرم که واسه ساختن زندگیت داری میجنگی و منتظر نیستی یکی دیگه بیاد زندگیت رو بسازه! دمت گرم وسط این همه بی تعهدی بازم عاشق میشی،بازم اعتماد می کنی! دمت گرم با اینکه بهت می گن: تهش که چی، اینجا هیچ کاری بدرد نمیخوره، اما تو بازم با ذوق هدف میسازی! دمت گرم اگر شرایط خانوادگیت با بقیه فرق داره و راحت نیست اما با رفتارت نشون دادی کی بیشتر دلسوز بابا مامانه! دمت گرم با اینکه خیلیا چشم دیدنت رو ندارن توی جامعه، اما بازم با قدرت داری حقت رو می گیری! من ازت تشکر میکنم! من بهت افتخار میکنم... و انتخابش بود وسط پاییزی ترین روز های زندگی شکوفه بدهد 3 نقل قول
Lotus ارسال شده در 28 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2023 8 ساعت قبل، Secret گفته است: 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 بهمن، 2023 ارسال شده در 28 بهمن، 2023 22 ساعت قبل، Lotus گفته است: علی سلطانی : دمت گرم که واسه ساختن زندگیت داری میجنگی و منتظر نیستی یکی دیگه بیاد زندگیت رو بسازه! دمت گرم وسط این همه بی تعهدی بازم عاشق میشی،بازم اعتماد می کنی! دمت گرم با اینکه بهت می گن: تهش که چی، اینجا هیچ کاری بدرد نمیخوره، اما تو بازم با ذوق هدف میسازی! دمت گرم اگر شرایط خانوادگیت با بقیه فرق داره و راحت نیست اما با رفتارت نشون دادی کی بیشتر دلسوز بابا مامانه! دمت گرم با اینکه خیلیا چشم دیدنت رو ندارن توی جامعه، اما بازم با قدرت داری حقت رو می گیری! من ازت تشکر میکنم! من بهت افتخار میکنم... و انتخابش بود وسط پاییزی ترین روز های زندگی شکوفه بدهد 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 28 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ⚘️ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .