Topaz ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ۶ پیامکی که هرگز نباید باز کنید ۱- «تو جایزه را بردی!» ۲- اعلامیهها یا پیشنهادهای شغلی جعلی ۳- پیامهای هشدار بانکی با لینک ۴- اطلاعات درباره عملیات خریدی که انجام ندادهاید ۵- به روز رسانی اشتراک ۶- هشدار امنیتی مربوط به به روز رسانی حساب .. 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: ۶ پیامکی که هرگز نباید باز کنید ۱- «تو جایزه را بردی!» ۲- اعلامیهها یا پیشنهادهای شغلی جعلی ۳- پیامهای هشدار بانکی با لینک ۴- اطلاعات درباره عملیات خریدی که انجام ندادهاید ۵- به روز رسانی اشتراک ۶- هشدار امنیتی مربوط به به روز رسانی حساب .. من هنوزم پیامکی هستم 1 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: من هنوزم پیامکی هستم خود من هم برای پیام های ضروری از پیامک استفاده می کنم بقیه اپلیکیشن ها برای در لحظه بودنه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: خود من هم برای پیام های ضروری از پیامک استفاده می کنم بقیه اپلیکیشن ها برای در لحظه بودنه من هنوزم، پیام میدم، ی خوبی داره میشه فکر کرد بعد نوشت 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: من هنوزم، پیام میدم، ی خوبی داره میشه فکر کرد بعد نوشت دقیقا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .