حسین138 ارسال شده در 17 بهمن، 2023 ارسال شده در 17 بهمن، 2023 زنه شوهرش کرونا میگیره میمیره، پشت جنازش راه میرفت وگریه میکرد و میگفت: عزیزم چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی و رفتی... من بدون تو میمیرم... یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش، به دوستش میگه: آخی... بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد.. زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 درب آبی رنگ زنگ خرابه، در بزنید تنها گذاشتی و رفتی.. 1 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 18 بهمن، 2023 ارسال شده در 18 بهمن، 2023 22 ساعت قبل، حسین138 گفته است: زنه شوهرش کرونا میگیره میمیره، پشت جنازش راه میرفت وگریه میکرد و میگفت: عزیزم چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی و رفتی... من بدون تو میمیرم... یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش، به دوستش میگه: آخی... بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد.. زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 درب آبی رنگ زنگ خرابه، در بزنید تنها گذاشتی و رفتی.. 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 18 بهمن، 2023 ارسال شده در 18 بهمن، 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 09:25، حسین138 گفته است: زنه شوهرش کرونا میگیره میمیره، پشت جنازش راه میرفت وگریه میکرد و میگفت: عزیزم چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی و رفتی... من بدون تو میمیرم... یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش، به دوستش میگه: آخی... بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد.. زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 درب آبی رنگ زنگ خرابه، در بزنید تنها گذاشتی و رفتی.. سلام روزتون بخیر 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2023 ۱ ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: سلام روزتون بخیر سلام 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 26 فروردین، 2024 ارسال شده در 26 فروردین، 2024 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 09:25، حسین138 گفته است: زنه شوهرش کرونا میگیره میمیره، پشت جنازش راه میرفت وگریه میکرد و میگفت: عزیزم چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی و رفتی... من بدون تو میمیرم... یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش، به دوستش میگه: آخی... بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد.. زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 درب آبی رنگ زنگ خرابه، در بزنید تنها گذاشتی و رفتی.. میذاشت طفلکو خاک کنن بعد میرفت دنبال نکست 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2024 15 ساعت قبل، numb گفته است: میذاشت طفلکو خاک کنن بعد میرفت دنبال نکست اخه نون تا تازه هست باید ب تنور چسباند نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .