Lotus ارسال شده در 15 بهمن، 2023 ارسال شده در 15 بهمن، 2023 بچه ک بودم وقتی مریض میشدم ؛ عزیز میگفت : تا شب نشده ببرینش دکتر ، شب ک بشه بدتر میشه ها ! میخندیدم و میگفتم : مریضی مریضیه دیگه عزیز ، چ ربطی ب روز و شبش داره ؟ میگفت : ننه من نمیدونم چ حکمتیه ؛ ولی همه درد و مرضا شبا زورشون ب آدم میچربه .. خدا بیامرز حق داشت شب قشنگه ها ؛ ولی گاهی بی رحمه هر گرفتاری و غم و غصه ای ک داشته باشی شاید روزا بتونی با کار کردن و شلوغ کردن دورت کم رنگش کنی : ولی امون از اون ساعتی ک خورشید وسط آسمون ؛ جاشو ب ماه بده و تو بمونی و تنهاییت و غم و غصه هات ! ب قول عزیز هر دردی شبا زورش ب آدم میچربه ؛ هر دردی ! 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 15 بهمن، 2023 ارسال شده در 15 بهمن، 2023 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: بچه ک بودم وقتی مریض میشدم ؛ عزیز میگفت : تا شب نشده ببرینش دکتر ، شب ک بشه بدتر میشه ها ! میخندیدم و میگفتم : مریضی مریضیه دیگه عزیز ، چ ربطی ب روز و شبش داره ؟ میگفت : ننه من نمیدونم چ حکمتیه ؛ ولی همه درد و مرضا شبا زورشون ب آدم میچربه .. خدا بیامرز حق داشت شب قشنگه ها ؛ ولی گاهی بی رحمه هر گرفتاری و غم و غصه ای ک داشته باشی شاید روزا بتونی با کار کردن و شلوغ کردن دورت کم رنگش کنی : ولی امون از اون ساعتی ک خورشید وسط آسمون ؛ جاشو ب ماه بده و تو بمونی و تنهاییت و غم و غصه هات ! ب قول عزیز هر دردی شبا زورش ب آدم میچربه ؛ هر دردی ! دقیقا 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2023 4 ساعت قبل، دل آرام گفته است: دقیقا ⚘️⚘️ 1 نقل قول
Seda ارسال شده در 18 بهمن، 2023 ارسال شده در 18 بهمن، 2023 Akhey dors gfte shab drda miad 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .