Lotus ارسال شده در 15 بهمن، 2023 ارسال شده در 15 بهمن، 2023 + نخیر درد تو با چایی نبات حل بشو نیست دختر ، وگرنه میرفتم ی چایی نبات حسابی برات میاوردم ک بخوری بلکه دردت بیفته .. - خانم جون ؟ من ک دل درد ندارم ! + دل درد نداری مادر ولی درد دل ک داری .. وقتی میشینی رو این تخت و نیم ساعت ب حوض خیره میشی یعنی درد دل داری ، درد دلم با چایی نبات حل بشو نیست ! خندیدمو ب چشمای مهربون سبز رنگش ک زیرش پر از چروک شده بود زل زدم + اونجوری نگام نکن ما هم جوون بودیم خیلی هم از شما بهتر این چیزا حالیمون میشه جوون ک بودم از خیاط خونه ک میومدم ی روز چشمم خورد بهش .. زل زده بود بهم پلکم نمیزد قبلا تعریفشو از دخترای خیاط خونه شنیده بودم یکی از قدبلندش میگفت یکی از جوونمردیش ! جونم برات بگه .. ب خودم اومدم دیدم شبا خوابم نمیبره .. مامان خدا بیامرزم میپرسید مگه جونور تو جونته ک انقد وول میخوری بچه منم میگفتم دلم درد میکنه چشمت روز بد نبینه دختر هرشب ک خوابم نمیبرد مامان خدابیامرزم ی چایی نبات میداد ب خوردم چ میدونست واقعا ی چیزی رفته تو جونمو در نمیاد آره مادرجون درد دل چایی نبات حالیش نمیشه دوا دارو هم افاقه نمیکنه .. وقتی ک داشت ب سختی از جاش پا میشد ، گفتم - خانم جون ؟ خب چی شد ؟ بعدش ؟ + بابا بزرگ خدابیامرزت خیلی دوستم داشت .. من برم قورمه سبزیو بار بزارم ک بچه ها شب میخوان بیان اینجا توهم پاشو مادر با غم و غصه با خیره شدن به در و دیوار کار درست نمیشه .. این قیافه ک تو گرفتی خواجه حافظ شیرازی هم میدونه چی تو دلته ! حالا اگه اون خودشو میزنه ب اون راه یا نمیخواد ک بفهمه ، ک دیگه دست پا زدن الکی نداره .. خواستنی با کوچکترین چیز میفهمه ، نخواستنی هم خودتو بکشی نمیخواد ک بفهمه .. تو دلم گفتم خوش ب حالت مادرجون ک ب عشقت رسیدی .. ک درد دلت خوب شد .. وقتی رفتم تو اتاق چشمم خورد ب عکس اقاجون خدابیامرز روی دیوار اتاق راستی اقاجون ک قدش بلند نبود !! 2 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2023 2 ساعت قبل، Secret گفته است: 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 16 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2023 11 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے قشنگ 11 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے زیبااااا 11 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے لاااایک 11 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: عالے عااالے نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .