Lotus ارسال شده در 8 بهمن، 2023 ارسال شده در 8 بهمن، 2023 دلبر و جانان من برد دل و جان من برد دل و جان من دلبر و جانان من از لب جانان من زنده شود جان من زنده شود جان من از لب جانان من روضه ی رضوان من خاک سر کوی دوست خاک سر کوی دوست روضه ی رضوان من این دل حیران من واله شیدای تست واله و شیدای تست این دل حیران من یوسف کنعان من مصر ملاحت تر است مصر ملاحت تر است یوسف کنعان من سرو گلستان من قامت دلجوی تست قامت دلجوی توست سرو گلستان من حافظ خوشخوان من نقد کمال غیاث نقد کمال غیاث حافظ خوشخوان من حافظ 5 نقل قول
Lotus ارسال شده در 8 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2023 2 ساعت قبل، Secret گفته است: جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را خواب ارچه خوش آمد همه را در عهدت حقا که به چشم در نیامد ما را 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 19 ساعت قبل، Lotus گفته است: دلبر و جانان من برد دل و جان من برد دل و جان من دلبر و جانان من از لب جانان من زنده شود جان من زنده شود جان من از لب جانان من روضه ی رضوان من خاک سر کوی دوست خاک سر کوی دوست روضه ی رضوان من این دل حیران من واله شیدای تست واله و شیدای تست این دل حیران من یوسف کنعان من مصر ملاحت تر است مصر ملاحت تر است یوسف کنعان من سرو گلستان من قامت دلجوی تست قامت دلجوی توست سرو گلستان من حافظ خوشخوان من نقد کمال غیاث نقد کمال غیاث حافظ خوشخوان من حافظ بچه محل ما 2 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 9 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2023 7 ساعت قبل، حسین138 گفته است: بچه محل ما شیراز 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: شیراز شهر گل بلبل 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 ارسال شده در 9 بهمن، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: دلبر و جانان من برد دل و جان من برد دل و جان من دلبر و جانان من از لب جانان من زنده شود جان من زنده شود جان من از لب جانان من روضه ی رضوان من خاک سر کوی دوست خاک سر کوی دوست روضه ی رضوان من این دل حیران من واله شیدای تست واله و شیدای تست این دل حیران من یوسف کنعان من مصر ملاحت تر است مصر ملاحت تر است یوسف کنعان من سرو گلستان من قامت دلجوی تست قامت دلجوی توست سرو گلستان من حافظ خوشخوان من نقد کمال غیاث نقد کمال غیاث حافظ خوشخوان من حافظ جور بر من میپسندد دلبری زور با من میکند زورآوری بار خصمی میکشم کز جور او مینشاید رفت پیش داوری عقل بیچارست در زندان عشق چون مسلمانی به دست کافری بارها گفتم بگریم پیش خلق تا مگر بر من ببخشد خاطری بازگویم پادشاهی را چه غم گر به خیلش دربمیرد چاکری ای که صبر از من طمع داری و هوش بار سنگین مینهی بر لاغری زان چه در پای عزیزان افکنند ما سری داریم اگر داری سری چشم عادت کرده با دیدار دوست حیف باشد بعد از او بر دیگری در سراپای تو حیران ماندهام در نمیباید به حسنت زیوری این سخن سعدی تواند گفت و بس هر گدایی را نباشد جوهری #سعدی 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 11 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۸ در 21:11، حسین138 گفته است: شهر گل بلبل شیراز اصیل و زیبا⚘️ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: شیراز اصیل و زیبا⚘️ خدا برات خوش بخواد 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 11 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: خدا برات خوش بخواد همچنین برا شما ممنونم⚘️ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: همچنین برا شما ممنونم⚘️ گرفتاریم دعامون کن 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 11 بهمن، 2023 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: گرفتاریم دعامون کن انشالله ختم بخیر شه چشم حتما⚘️⚘️ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: انشالله ختم بخیر شه چشم حتما⚘️⚘️ ان شالله 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 ارسال شده در 11 بهمن، 2023 1 ساعت قبل، Seda گفته است: سلام کم پیدا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .