رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

یک خانمی در شهر ما بود که از بچگی تحسینش می‌کردم و هربار می‌رفتم دم نانوایی و با دیدنش جسارت بیشتری به دخترک به حاشیه رانده شده‌ی درونم دست می‌داد.
او اولین کسی بود که تابوشکنی کرد و جوری که دلش خواست لباس پوشید و رفتار کرد، جزو اولین خانم‌های راننده‌ بود تقریبا و دوشادوش همسرش در نانوایی با جسارت تمام کار کرد و کلیشه‌های جنسیت زده را یک تنه نفی کرده بود. خیلی تلاشگر بود و عمیقا درخور تحسین. امروز شنیدم سکته کرده و فوت شده و این خیلی مرا غمگین کرد. شنیدم تازه خانه ساخته بودند و قرار بود با خوشحالی و در خانه‌ی جدیدی که دونفره برایش تلاش کرده بودند زندگی بهتری را شروع کنند.
غمگین شدم و آرزو می‌کنم آدم‌هایی که سخت‌کوشند، عمر درازی داشته‌باشند که بمانند و ماحصل تلاش بسیارشان را هم ببینند و لذت هم ببرند و فقط به رنج و تلاش سپری نکرده باشند و موقع اندکی آسایش که رسید بروند و هیچی به هیچی!

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...