Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 ارسال شده در 16 دی، 2023 سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. 2 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 ارسال شده در 16 دی، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. آفتابو یا علی مدد 1 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2024 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 09:52، Topaz گفته است: سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. بدترین سردرد،سردردای میگرنیه قطعم نمیشن اصن:///// 1 1 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2024 یه مدت طولانیه سردرد میگرنی دارم تا ی مدت زیادم متوقف نمیشن 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: یه مدت طولانیه سردرد میگرنی دارم تا ی مدت زیادم متوقف نمیشن اخی خب دکتر میرفتی؟ 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اخی خب دکتر میرفتی؟ رفتم قرص داده ولی خب تاثیری ندارن 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: رفتم قرص داده ولی خب تاثیری ندارن خب برو فوق تخصص شاید دارو بهتری داد بهت چیکار کردی با خودت دختر 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: خب برو فوق تخصص شاید دارو بهتری داد بهت چیکار کردی با خودت دختر اینی ک رفتم خیلی خوب بوده دکتر مغز و اعصابه هیچکار والا ولی نمد چرا اینجوری شدم البته یه سری چیزا مث کافئین اینا نباید بخورم اما بعضی وقتا یادم میره: (((( 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: اینی ک رفتم خیلی خوب بوده دکتر مغز و اعصابه هیچکار والا ولی نمد چرا اینجوری شدم البته یه سری چیزا مث کافئین اینا نباید بخورم اما بعضی وقتا یادم میره: (((( ای وای من خب رعایت حال خودت کن بنده خدا به مرور زمان بدتر میشه بعدها ب مشکل میخوری 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 33 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ای وای من خب رعایت حال خودت کن بنده خدا به مرور زمان بدتر میشه بعدها ب مشکل میخوری چشم حتما حواسمو بیشتر جمع میکنم مرسی رفیق گل و مهربون 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2024 هم اکنون، numb گفته است: چشم حتما حواسمو بیشتر جمع میکنم مرسی رفیق گل و مهربون تو چشمات نشینه شبنم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .