حسین138 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Narges23 گفته است: خب دزدی های اونجا هم باکلاسه حداقل میرن ی چیز میدزدن خرج زندگیشون رو حداقل برا ی هفته در میارن اینجا ب پیچ های چراغ های اتوبان هم رحم نمیکننن تو تهه قضیه رو بخوون . نه نه اصلا همونجا هم قالپاق دزد داره، من دوتا داداشام خارج از کشور هستند وقتی میان، تعریف میکنن ک هیچ تفاوتی نیست 1 2 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 1 دقیقه قبل، Lotus گفته است: درسته ولی اون ۳۶ نفری که اونجا زندگی میکنن چند سال پیش منظورم یه ۵۰ سال بریم عقب فرق ب از پ رو تشخیص نمیدادن و این برای من نوعی زجر اوره ...ا دقیقا ی زمان همین عرب های دوبی سوار شتر یا اسب نمیشدن ایرانی ها پیکان سوار میشدن،، هزار تومنی های ما رو روی چشمم هاشون میزاشتن الان ما خودمون تف هم نمیکنیم ب پول هامون چ برسه ب بقیه 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 24 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Narges23 گفته است: دقیقا ی زمان همین عرب های دوبی سوار شتر یا اسب نمیشدن ایرانی ها پیکان سوار میشدن،، هزار تومنی های ما رو روی چشمم هاشون میزاشتن الان ما خودمون تف هم نمیکنیم ب پول هامون چ برسه ب بقیه واقعا همینه ۴۰ سال پیش امارات و با الان مقایسه کنیم بعد ایرانو هم مقایسه کنیم ...فکر کنم گویای همه چیزه 2 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: نه نه اصلا همونجا هم قالپاق دزد داره، من دوتا داداشام خارج از کشور هستند وقتی میان، تعریف میکنن ک هیچ تفاوتی نیست قیمه ها رو ریختی تو ماستا ولش کن حرف من ب نوع دزدی نبود همه جای این کشور یا جهان دزد داره حرف من این بود کاری کردن ب پیچ های چراغ هم رحم نمیکنن با اینکه ی بار از این چراغ ها افتاده بود توی اتوبان باعث تصادف ماشین های دیگه شد میبینی اینجا هیچکس ب فکر دیگری نیست 1 2 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 1 دقیقه قبل، Lotus گفته است: واقعا همینه ۴۰ سال پیش امارات و با الان مقایسه کنیم بعد ایرانو هم مقایسه کنیم ...فکر کنم گویای همه چیزه ما همین حسین آقا رو قانع کنیم بسه از بس جبهه میگیره کل ایران و ک هیچ 1 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 24 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2023 (ویرایش شده) 4 دقیقه قبل، Narges23 گفته است: قیمه ها رو ریختی تو ماستا ولش کن حرف من ب نوع دزدی نبود همه جای این کشور یا جهان دزد داره حرف من این بود کاری کردن ب پیچ های چراغ هم رحم نمیکنن با اینکه ی بار از این چراغ ها افتاده بود توی اتوبان باعث تصادف ماشین های دیگه شد میبینی اینجا هیچکس ب فکر دیگری نیست کاری کردن ملت برای زنده موندن تامین معاش مجبورن...اونی که نون شب نداره ببره برا زن و بچش به هر دریم میزنه کفایت نمیکنه دیگه چه میدونه دین و ایمان چیه طوری شده ملت دست تو جیب هم میکنن که فقط بتونن زندگی کنن ویرایش شده 24 آذر، 2023 توسط Lotus 1 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 24 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2023 1 دقیقه قبل، Narges23 گفته است: ما همین حسین آقا رو قانع کنیم بسه از بس جبهه میگیره کل ایران و ک هیچ موافقم ۱۰۰ % ولی بعید میدونم نتیجه ای داشته باشه 2 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Narges23 گفته است: قیمه ها رو ریختی تو ماستا ولش کن حرف من ب نوع دزدی نبود همه جای این کشور یا جهان دزد داره حرف من این بود کاری کردن ب پیچ های چراغ هم رحم نمیکنن با اینکه ی بار از این چراغ ها افتاده بود توی اتوبان باعث تصادف ماشین های دیگه شد میبینی اینجا هیچکس ب فکر دیگری نیست خب کی کرده؟؟ اونم ی هم وطنه، خب حالا شمو تلاشت کن تو این عمری که خدا میگیری برو جلو اینها بگیر!شمو هم تو مملکت زندگی میکنی بخدا قسم اگه هر کدوم از ما بودیم از همینها که میگی بدتر ميشديم 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: موافقم ۱۰۰ % ولی بعید میدونم نتیجه ای داشته باشه بله 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 24 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2023 1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: بله به هر حال هر کسی یه نوع بینش و نظری داره ولی حرف من با شما از ریشه مغایرت داره 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Lotus گفته است: به هر حال هر کسی یه نوع بینش و نظری داره ولی حرف من با شما از ریشه مغایرت داره صد در صد 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 هم اکنون، Secret گفته است: اره لند کروزم با 206 فرقی نداره اره سنگ با انسان هم فرق نداره 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 25 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2023 19 ساعت قبل، Secret گفته است: اره لند کروزم با 206 فرقی نداره الله اکبر 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 3 دی، 2023 ارسال شده در 3 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲ در 13:01، حسین138 گفته است: خب کی کرده؟؟ اونم ی هم وطنه، خب حالا شمو تلاشت کن تو این عمری که خدا میگیری برو جلو اینها بگیر!شمو هم تو مملکت زندگی میکنی بخدا قسم اگه هر کدوم از ما بودیم از همینها که میگی بدتر ميشديم من ک متوجه حرفتون نشدم مدل جواد خیابانی حرف زدی برم جلو چی رو بگیرم ،خب همین دیدگاهتونه چرا بدتر بشیم ما همه آدم های اصیل هستیم چرا باید بریم دزدی الله اکبر ک متوجه دقیق حرف من نشدید مشکل کشور ما از ریشه خرابه شرایط بده ب آدم ها نگاه نکن 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 3 دی، 2023 ارسال شده در 3 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲ در 15:49، Secret گفته است: اره لند کروزم با 206 فرقی نداره پراید هم یادتون نره 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .