نیلوفرآبی ارسال شده در 13 آذر، 2023 ارسال شده در 13 آذر، 2023 (ویرایش شده) جــهــت دیــدن کــلیــپ فیــلتــر شــکن خــود را روشــن کــنــیــد مـن وقـت ندارم،برای نفرت و انـرژی های بد من رو زنـدگیم تمـرکز کـردم،و این هزینه ای ندارد من گـوش نـمیدم اونـا چـی میـگن،من ثابت میمونم مـن حوصـله ایـن اطـراف نـدارم درمــورد مــن بهش بـگیـن من عــمل می کـنم اذیـت میشن وقـتی هر کــاری می کــنم اذیــت میشن وقتـی زنــدگی من رو میبینن بـاید تبادل کـنیـم ویرایش شده 13 آذر، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 14 آذر، 2023 ارسال شده در 14 آذر، 2023 18 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: جــهــت دیــدن کــلیــپ فیــلتــر شــکن خــود را روشــن کــنــیــد مـن وقـت ندارم،برای نفرت و انـرژی های بد من رو زنـدگیم تمـرکز کـردم،و این هزینه ای ندارد من گـوش نـمیدم اونـا چـی میـگن،من ثابت میمونم مـن حوصـله ایـن اطـراف نـدارم درمــورد مــن بهش بـگیـن من عــمل می کـنم اذیـت میشن وقـتی هر کــاری می کــنم اذیــت میشن وقتـی زنــدگی من رو میبینن بـاید تبادل کـنیـم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .