彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 2 آذر، 2023 ارسال شده در 2 آذر، 2023 دانلود آهنگ میم مثل مادر مهیار فاضلی موزیک نوستالژی میم مثل مادر با صدای دلنشین مهیار فاضلی همینک قابل دانلود است { ترانه فیلم میم مثل مادر } Exclusive Song: Mahyar Fazeli | Mim Mesle Madar ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── !♩♬/کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم!♩♬/ چقدر مث بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم !♩♬/سادگی ها تو دوست دارم خستگی ها تو دوست دارم!♩♬/ چادر نماز زیر لب خدا خدا تو دوست دارم !♩♬/کاشکی رو تاقچه ی دلت آینه و شمعدون میشدم!♩♬/ تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم !♩♬/کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم!♩♬/ یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم !♩♬/بخواب که میخوام تو چشات ستاره هامو بشمارم!♩♬/ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میم مثل مادر مهیار فاضلی دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 3 4 نقل قول
Topaz ارسال شده در 2 آذر، 2023 ارسال شده در 2 آذر، 2023 54 دقیقه قبل، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود آهنگ میم مثل مادر مهیار فاضلی موزیک نوستالژی میم مثل مادر با صدای دلنشین مهیار فاضلی همینک قابل دانلود است { ترانه فیلم میم مثل مادر } Exclusive Song: Mahyar Fazeli | Mim Mesle Madar ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── !♩♬/کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم!♩♬/ چقدر مث بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم !♩♬/سادگی ها تو دوست دارم خستگی ها تو دوست دارم!♩♬/ چادر نماز زیر لب خدا خدا تو دوست دارم !♩♬/کاشکی رو تاقچه ی دلت آینه و شمعدون میشدم!♩♬/ تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم !♩♬/کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم!♩♬/ یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم !♩♬/بخواب که میخوام تو چشات ستاره هامو بشمارم!♩♬/ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میم مثل مادر مهیار فاضلی دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 آذر، 2023 ارسال شده در 2 آذر، 2023 9 ساعت قبل، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود آهنگ میم مثل مادر مهیار فاضلی موزیک نوستالژی میم مثل مادر با صدای دلنشین مهیار فاضلی همینک قابل دانلود است { ترانه فیلم میم مثل مادر } Exclusive Song: Mahyar Fazeli | Mim Mesle Madar ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── !♩♬/کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم!♩♬/ چقدر مث بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم !♩♬/سادگی ها تو دوست دارم خستگی ها تو دوست دارم!♩♬/ چادر نماز زیر لب خدا خدا تو دوست دارم !♩♬/کاشکی رو تاقچه ی دلت آینه و شمعدون میشدم!♩♬/ تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم !♩♬/کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم!♩♬/ یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم !♩♬/بخواب که میخوام تو چشات ستاره هامو بشمارم!♩♬/ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میم مثل مادر مهیار فاضلی دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 آذر، 2023 ارسال شده در 2 آذر، 2023 9 ساعت قبل، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود آهنگ میم مثل مادر مهیار فاضلی موزیک نوستالژی میم مثل مادر با صدای دلنشین مهیار فاضلی همینک قابل دانلود است { ترانه فیلم میم مثل مادر } Exclusive Song: Mahyar Fazeli | Mim Mesle Madar ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── !♩♬/کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم!♩♬/ چقدر مث بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم !♩♬/سادگی ها تو دوست دارم خستگی ها تو دوست دارم!♩♬/ چادر نماز زیر لب خدا خدا تو دوست دارم !♩♬/کاشکی رو تاقچه ی دلت آینه و شمعدون میشدم!♩♬/ تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم !♩♬/کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم!♩♬/ یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم !♩♬/بخواب که میخوام تو چشات ستاره هامو بشمارم!♩♬/ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میم مثل مادر مهیار فاضلی دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 سلام طلا 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .