Miss nedaa ارسال شده در 25 آبان، 2023 ارسال شده در 25 آبان، 2023 تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬♩ توی این بیابون که تهش سرابه ♬♩ تو رو میبینم نگو اشتباهه بگو کجایی ♬♩ بده چه اوضام بیا یه کاری کن برگرد ♬♩ شب شده روزام بی تو نمیشه که سر کرد ♬♩ الان کجایی الان کجایی ♬♩ هوا ابری شد نیستی زده بارون ♬♩ یه ثانیه دوری ازت قد ی سال بود ♬♩ به اسمت قسم انگار یچی کمه ♬♩ به والله عاشق میشد هر کی جات بود ♬♩ تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬ 3 3 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 آبان، 2023 ارسال شده در 25 آبان، 2023 22 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬♩ توی این بیابون که تهش سرابه ♬♩ تو رو میبینم نگو اشتباهه بگو کجایی ♬♩ بده چه اوضام بیا یه کاری کن برگرد ♬♩ شب شده روزام بی تو نمیشه که سر کرد ♬♩ الان کجایی الان کجایی ♬♩ هوا ابری شد نیستی زده بارون ♬♩ یه ثانیه دوری ازت قد ی سال بود ♬♩ به اسمت قسم انگار یچی کمه ♬♩ به والله عاشق میشد هر کی جات بود ♬♩ تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬ عالی جـانم❤ 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 آبان، 2023 ارسال شده در 25 آبان، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬♩ توی این بیابون که تهش سرابه ♬♩ تو رو میبینم نگو اشتباهه بگو کجایی ♬♩ بده چه اوضام بیا یه کاری کن برگرد ♬♩ شب شده روزام بی تو نمیشه که سر کرد ♬♩ الان کجایی الان کجایی ♬♩ هوا ابری شد نیستی زده بارون ♬♩ یه ثانیه دوری ازت قد ی سال بود ♬♩ به اسمت قسم انگار یچی کمه ♬♩ به والله عاشق میشد هر کی جات بود ♬♩ تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬ سلام دوست داشتم 3 2 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 25 آبان، 2023 ارسال شده در 25 آبان، 2023 4 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬♩ توی این بیابون که تهش سرابه ♬♩ تو رو میبینم نگو اشتباهه بگو کجایی ♬♩ بده چه اوضام بیا یه کاری کن برگرد ♬♩ شب شده روزام بی تو نمیشه که سر کرد ♬♩ الان کجایی الان کجایی ♬♩ هوا ابری شد نیستی زده بارون ♬♩ یه ثانیه دوری ازت قد ی سال بود ♬♩ به اسمت قسم انگار یچی کمه ♬♩ به والله عاشق میشد هر کی جات بود ♬♩ تو دلت یه دریاست که همرنگ چشماته ♬♩ دلم یه صحراس کویر بغضامه الان کجایی ♬ قشنگه🩷 3 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۳ در 10:09، نیلوفرآبی گفته است: عالی جـانم❤ فدات شم 3 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۳ در 14:26، ɑɍɛẕőǚ گفته است: قشنگه🩷 4 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۳ در 10:39، حسین138 گفته است: سلام دوست داشتم 3 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .