Miss nedaa ارسال شده در 10 آبان، 2023 ارسال شده در 10 آبان، 2023 من اینجوری نبودم تو منو دیوونه کردی♡ تو بودی که منو مست ♬♫♪ شب و پیمونه کردی♡ من اینجوری نبودم تو شدی بلای جونم !..! تو باعث شدی من ♬♫♪ عاشق بشم از عشق بخونم♡ تو دنیامو عوض کردی من اهل عشق نبودم♡ به خاطر تو چشماته که انقد حسودم !..! حسادت میکنم حتی ♬♫♪ به عطر رو لباست♡ دلم میخواد فقط یک عمر به منباشه حواست !..! هر بار که میبینم تورو ♬♫♪ قلبم تندتر میزنه این دل برای دیدنت هر روز پر پر میزنه !..! هر بار که میبینم تورو ♬♫♪ انگار تو رویا گم شدم♡ از عشق تو دیوونه و حرف همه مردم شدم !..! 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 آبان، 2023 ارسال شده در 11 آبان، 2023 21 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: من اینجوری نبودم تو منو دیوونه کردی♡ تو بودی که منو مست ♬♫♪ شب و پیمونه کردی♡ من اینجوری نبودم تو شدی بلای جونم !..! تو باعث شدی من ♬♫♪ عاشق بشم از عشق بخونم♡ تو دنیامو عوض کردی من اهل عشق نبودم♡ به خاطر تو چشماته که انقد حسودم !..! حسادت میکنم حتی ♬♫♪ به عطر رو لباست♡ دلم میخواد فقط یک عمر به منباشه حواست !..! هر بار که میبینم تورو ♬♫♪ قلبم تندتر میزنه این دل برای دیدنت هر روز پر پر میزنه !..! هر بار که میبینم تورو ♬♫♪ انگار تو رویا گم شدم♡ از عشق تو دیوونه و حرف همه مردم شدم !..! لذت بردم 1 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 11 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: لذت بردم 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .