نیلوفرآبی ارسال شده در 29 مهر، 2023 ارسال شده در 29 مهر، 2023 خدایا در شام غریبان میخواستم بابت هر گناهی که کرده ام شمعی روشن کنم... سوختنش را ببینم و جهنم را یادآور شوم... اما گناهانم آنقدر زیاد بود، که ترسیدم دنیا را به آتش بکشم! خدایا...!!! بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام تو آغاز کردم بابت لحظات شادی که به یادت نبودم بابت هر دلی که شکستم بابت هر گره که به دست تو باز شد و و من به شانس نسبت دادم بابت هر گره که به دستم کور شد وتو را مقصر دانستم: مرا ببخش... خـدایا : منم منم هایم را نبیـن .... خودت خوب می دانی "من بی تو هیچـــم 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 29 مهر، 2023 ارسال شده در 29 مهر، 2023 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خدایا در شام غریبان میخواستم بابت هر گناهی که کرده ام شمعی روشن کنم... سوختنش را ببینم و جهنم را یادآور شوم... اما گناهانم آنقدر زیاد بود، که ترسیدم دنیا را به آتش بکشم! خدایا...!!! بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام تو آغاز کردم بابت لحظات شادی که به یادت نبودم بابت هر دلی که شکستم بابت هر گره که به دست تو باز شد و و من به شانس نسبت دادم بابت هر گره که به دستم کور شد وتو را مقصر دانستم: مرا ببخش... خـدایا : منم منم هایم را نبیـن .... خودت خوب می دانی "من بی تو هیچـــم 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مهر، 2023 ارسال شده در 31 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۷ در 06:33، نیلوفرآبی گفته است: خدایا در شام غریبان میخواستم بابت هر گناهی که کرده ام شمعی روشن کنم... سوختنش را ببینم و جهنم را یادآور شوم... اما گناهانم آنقدر زیاد بود، که ترسیدم دنیا را به آتش بکشم! خدایا...!!! بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام تو آغاز کردم بابت لحظات شادی که به یادت نبودم بابت هر دلی که شکستم بابت هر گره که به دست تو باز شد و و من به شانس نسبت دادم بابت هر گره که به دستم کور شد وتو را مقصر دانستم: مرا ببخش... خـدایا : منم منم هایم را نبیـن .... خودت خوب می دانی "من بی تو هیچـــم عالی بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .