فریحا ارسال شده در 22 شهریور، 2023 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 بازم دلم گرفته شب تولدم شد ♫♪♭ نمیدونم چجوری یه سال دیگه رد شد ♫♪♭ نگاه کن آخه این دل چه حالی داره طفلک ♫♪♭ تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک ♫♪♭ 4 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 مهر، 2023 ارسال شده در 1 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱ در 11:05، فریحا گفته است: بازم دلم گرفته شب تولدم شد ♫♪♭ نمیدونم چجوری یه سال دیگه رد شد ♫♪♭ نگاه کن آخه این دل چه حالی داره طفلک ♫♪♭ تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک ♫♪♭ عزیزم تولدت مبارک باشه آرزو هات خاطره شن 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2023 3 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عزیزم تولدت مبارک باشه آرزو هات خاطره شن مررسی عزیزم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 مهر، 2023 ارسال شده در 1 مهر، 2023 4 ساعت قبل، فریحا گفته است: مررسی عزیزم فدات 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2023 2 ساعت قبل، دل آرام گفته است: فدات عشقی 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 2 مهر، 2023 ارسال شده در 2 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱ در 11:05، فریحا گفته است: بازم دلم گرفته شب تولدم شد ♫♪♭ نمیدونم چجوری یه سال دیگه رد شد ♫♪♭ نگاه کن آخه این دل چه حالی داره طفلک ♫♪♭ تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک ♫♪♭ [•ت و ل د ت م ب ا ر ک•] پروانهی قشنگم زیبای دوستداشتنی بهترین ها رو برات میخوام 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 2 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2023 16 دقیقه قبل، فندق گفته است: [•ت و ل د ت م ب ا ر ک•] پروانهی قشنگم زیبای دوستداشتنی بهترین ها رو برات میخوام مررررسی نفففسم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 2 مهر، 2023 ارسال شده در 2 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱ در 11:05، فریحا گفته است: بازم دلم گرفته شب تولدم شد ♫♪♭ نمیدونم چجوری یه سال دیگه رد شد ♫♪♭ نگاه کن آخه این دل چه حالی داره طفلک ♫♪♭ تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک ♫♪♭ 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .